2015-05-09 13:59:52
Φωτογραφία για Ηλεία: To βράδυ τα έπιναν στο ίδιο μαγαζί… το πρωί τον λήστεψαν!
Θύμα ληστείας στην «καρδιά» της Αμαλιάδας, στην πλατεία του ΟΤΕ, έπεσε στις 8 χθες το πρωί ένας 57χρονος από τη Ζάκυνθο. Ο 57χρονος περπατούσε, όταν ξαφνικά τον πλησίασαν δύο νεαρά άτομα. Αιφνιδιαστικά τότε, ο ένας από αυτούς έπεσε πάνω του, κατάφερε να τον ρίξει κάτω και στη συνέχεια του άρπαξε το πορτοφόλι το οποίο είχε μέσα 600 ευρώ!

Ο 57χρονος άνδρας άρχισε να καλεί σε βοήθεια και κάποιοι από τους πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο άρχισαν να κυνηγούν τα δύο νεαρά άτομα, ενώ παράλληλα ειδοποίησαν την Αστυνομία. Κατά τη διάρκεια μάλιστα της καταδίωξης, το άτομο που είχε αρπάξει το πορτοφόλι του 57χρονου το πέταξε σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από το σημείο της επίθεσης.

Άμεσα, στο σημείο έφθασαν άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας στους οποίος το θύμα περιέγραψε το περιστατικό αλλά και τα άτομα που του επιτέθηκαν.

Μετά από λίγη ώρα προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας ένας 28χρονος ρομά, ο οποίος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον παθόντα, ενώ ο δεύτερος δράστης της επίθεσης, ένας 19χρονος επίσης ρομά, αναγνωρίστηκε από φωτογραφίες αλλά μέχρι χθες το βράδυ διέφευγε της σύλληψης.


Σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε ο 28χρονος στους αστυνομικούς, το προηγούμενο βράδυ τόσο ο 57χρονος από τη Ζάκυνθο, όσο και οι δύο ρομά βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί βάζοντάς τον… στο «στόχαστρο» και περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν.

Οι δύο νεαροί ωστόσο δεν είχαν υπολογίσει ούτε τους περίοικους, αλλά ούτε τους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας!

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ