2015-05-10 01:30:44
Φωτογραφία για MVP ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ : ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ!
Ο Μανώλης Μυλωνάκης πήρε την απόφαση να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και... δικαιώθηκε απόλυτα, αφού η πρώτη κούπα ήρθε στο Λιμάνι για φέτος και ήταν το κύπελλο Ελλάδας, με τον ίδιο να έχει καταλυτική συμβολή στην κατάκτησή της.

Ο 30χρονος περιφερειακός του Ολυμπιακού σε ένα ακόμα ματς έκανε πολλή δουλειά στην άμυνα, όμως αυτή τη φορά είχε καταλυτική συνδρομή και επιθετικά, πετυχαίνοντας 3 γκολ απέναντι στον ΠΑΟ σε καθοριστικά σημεία του ματς και δίνοντας πολύτιμες βοήθειες.

Η προσφορά του δεν πέρασε… απαρατήρητη κι αυτό ήταν ο λόγος που οδήγησε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να τον αναδείξουν ως τον MVP του τελικού!

Ο ίδιος στις δηλώσεις του εστίασε στις πτυχές που οδήγησαν με εμφατικό τρόπο τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού Κυπέλλου και 17ου στην ιστορία του!

Συγκεκριμένα ο Μανώλης Μυλωνάκης είπε:

«Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλη την ομάδα. Μπορώ να πω ότι παίξαμε με πάθος είχαμε ενέργεια στο παιχνίδι μας . Σίγουρα κάναμε τα λάθη μας, Το σημαντικό είναι ότι παίξαμε και οι δύο ομάδες με πάθος και οι θεατές χάρηκαν το παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ