2015-05-10 11:18:06
Φωτογραφία για «ΨΗΝΕΙ»... ΚΑΡΙΓΙΟ Ο ΓΚΑΛΕΤΙ
Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό στον Γκουίντο Καρίγιο, προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Θρύλο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο σκάουτ των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται στην Αργεντινή, έχοντας αναλάβει προσωπικά την υλοποίηση της μεταγραφής του συμπατριώτη του. Όπως αναφέρει το Goal, ο Γκαλέτι προσπαθεί να... «ψήσει» τον 24χρονο στράικερ να προτιμήσει τον Ολυμπιακό, μιλώντας του με τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση στο σύλλογο, εγγυόμενος για τα χρήματα που θα πάρει, ενώ του έχει πει χαρακτηριστικά πως η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό θα είναι για τον ίδιο «άλμα στην Ευρώπη».

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική στην υπόθεση του Αργεντινού φορ, αφού στο Λιμάνι θέλουν να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό με την υπόθεση, αφού υπάρχουν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Καρίγιο. Γι' αυτόν το λόγο άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει τονίσει στον Γκαλέτι πως οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν την οικονομική υπέρβαση, δίνοντας ακόμη και περισσότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ στην Εστουδιάντες για να τον αποκτήσουν.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ