2015-05-10 11:46:10
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΥ FINAL 4 ΓΙΑ... ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς θεωρεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας παρά τα δύο... βάρη που έχει, ενώ η «πεινασμένη» Φενέρ θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε σε τουρκικό Μέσο για το τι κάνει μετά το μπάσκετ: «Σίγουρα μου λείπει το να παίζω μπάσκετ κάποιες φορές, προσπαθώ ν' απολαμβάνω τη ζωή, ταξιδεύω. Θα μπορούσα ν' αγωνιστώ κι άλλα χρόνια, αλλά προτίμησα να σταματήσω».

Για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί στο Final 4: «Η Ρεάλ Μαδρίτης που είναι οικοδέσποινα δείχνει να είναι φαβορί. Αλλά αυτό συγχρόνως θα την αγχώσει. Μάλιστα, τα τελευταία δύο χρόνια έχει χάσει δύο τελικούς και θα έχει διπλό άγχος, αλλά κι οι υπόλοιπες ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν το τρόπαιο».

Για τον Ομπράντοβιτς και τις ελπίδες που έχει η Φενέρ για το τρόπαιο: «Ο Ομπράντοβιτς χωρίς αμφιβολία είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη. Τον έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Ξέρει τι χρειάζεται για να κατακτάς τίτλους και φυσικά μόνο το όνομά του δίνει αβαντάζ στην Φενέρ.

Στη Μαδρίτη όλοι έχουν πιθανότητες. Ειδικά η άφιξη του Ζήση ανέβασε την ομάδα. Βέβαια, θα λάβει μέρος για πρώτη φορά σε Final 4, αλλά από την άλλη... είναι πεινασμένη για τίτλους».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ