2015-05-10 14:09:08
Φωτογραφία για Ημερίδα: Αλληλεγγύη και Αυτοβοήθεια – Απαντήσεις στην κρίση και την κοινωνική οδύνη
Η Ραδιοφωνική εκπομπή "ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ – ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ" το Σαββάτο 9/5 και ώρα 11-12.30 πμ. είχε θέμα: ΄΄ Ημερίδα, Αλληλεγγύη και Αυτοβοήθεια – Απαντήσεις στην κρίση και την Κοινωνική οδύνη ΄΄ Στην εκπομπή συμμετείχαν:

-Ο Παναγιώτης Χονδρός ( Ψυχολόγος και Πρόεδρος του ΕΠΑΨΥ Εταιρία Περιφερειακής ανάπτυξης και ψυχικής υγείας ) ο οποίος ανέλυσε λεπτομερώς για το πρόγραμμα ΜΑΖΙ την λειτουργία του ΕΠΑΨΥ καθώς και για τις ομάδες αυτοβοήθειας για τα άτομα που επισταμένως πάσχουν από ψυχικές διαταραχές . Συζήτησε δε μαζί με την κα Υφαντή για την ΗΜΕΡΙΔΑ καθώς και τους άλλους φορείς που συνεργάζονται.

-Η Κα Ελένη Υφαντή ( Υπ/νη Εθελοντισμού και επικοινωνίας Ηρακλείου Αττικής ) η οποία τοποθετήθηκε για το πώς ο Εθελοντισμός εμπλέκεται στην ΗΜΕΡΙΔΑ καθώς και για το έργο των εθελοντών που ανακουφίζει ομάδες συμπολιτών μας κατά προέκταση και της κατάθλιψης λόγω της Οικονομικής και ψυχικής κρίσης.


-Η Κα Σταυρούλα Χριστοφιλέα ( Δημοσιογράφος της ΝΕΡΙΤ ) δεν συμμετείχε λόγω τεχνικού κωλύματος στην τηλεφωνική επικοινωνία

-Η Κα Μυρτώ Αλικάκη ( Ηθοποιός ) η οποία εστίασε εκ μέρους της Τέχνης και της ιδιότητάς της πως η ψυχική αυτή διαταραχή εγκλωβίζει άτομα και πως αυτά θα δέχονται την προβλεπόμενη θεραπεία από τους ειδικούς.

-Ο Κος Γιάννης Ζουγανέλης ( Συνθέτης , Μουσικός και Ηθοποιός ) προσέγγισε πολύ καλά το θέμα της συζήτησης και αναφέρθηκε στις προυποθέσεις της πρόληψης με αγάπη και ανθρωπιά .

​Η παραπάνω Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 15/5/15 και ώρα 18.00 – 20.00΄ μμ.                              

Όλα αυτά στον Δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Ηρακλείου Αττικής  ΄΄ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM ΄΄

Οργάνωση Παραγωγής κα Ελένη Υφαντή ( Υπ/νη Εθελοντισμού και Επ/νίας )

Την εκπομπή παρουσίασε η Αγάθη Ρεβύθη ( Εθελόντρια τμ. Επικ/νίας)

Ειδικός Συνεργάτης ο Γιάννης Βλαστάρας ( Εθελοντής γραμματειακή  Υποσ/ξη ) Σήμερα στο τηλεφωνικό κέντρο όπου πλήθος ακροατών τηλεφώνησαν με θετικά σχόλια .Στην επιμέλεια ήχου ήταν ο Βαγγέλης  Παπάς.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ