2015-05-10 22:39:21
Φωτογραφία για ΕΛΠΙΔΕΣ ΦΡΙΤΖΟΝ ΓΙΑ... FINAL 4 ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Βιτάλι Φριντζόν για να συμμετάσχει στο Final 4 της Μαδρίτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ιτούδης!

Στις προπονήσεις της ΤΣΣΚΑ συμμετέχει κανονικά ο Βιτάλι Φριντζόν, όπως αποκάλυψε ο Έλληνας τεχνικός. Ο Ρώσος γκαρντ έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που είχε από τον περασμένο Απρίλη, με τον Ιτούδη να δηλώνει πως η συμμετοχή του παίκτη του θα αποφασιστεί στη Μαδρίτη!

«Ο Φριντζόν άρχισε να προπονείται. Νιώθει πολύ καλύτερα και δεν είχε κανένα πρόβλημα στο “πέντε εναντίον πέντε”, άρα έχει επιστρέψει κανονικά στην ομάδα. Αλλά, η τελική απόφαση για εκείνον θα παρθεί στη Μαδρίτη. Οι Κιριλένκο και Νίκολς είχαν κάποιους τραυματισμούς και αναμένεται να γυρίσουν στην προπόνηση. Έτσι, πιστεύω πως θα είναι μαζί μας, καθώς κανείς δεν θέλει να χάσει το Final 4», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης, οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για τη συμμετοχή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final 4 της Ευρωλίγκας:

«Είναι σημαντική για μένα η συμμετοχή στο Final 4 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες και όλο το τιμ. Είναι πολύ σημαντικό που η ΤΣΣΚΑ δείχνει συνέπεια και προκρίνεται σε Final 4 για 12η φορά τα τελευταία 13 χρόνια. Σίγουρα, στόχος μας είναι η κατάκτηση. Ωστόσο, το ίδιο θα απαντήσουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες. Πρώτα, θα πρέπει να νικήσουμε στον ημιτελικό, γι’ αυτό το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ο πρώτος… τελικός. Μόνο αυτό το ματς σκεφτόμαστε».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ