2015-05-11 06:02:06
Φωτογραφία για Πέντε συλλήψεις στην Κεντρική Μακεδονία για εκκρεμή εντάλματα, λαθραίο καπνό και ηχορύπανση
Μετά τη σύλληψη 26χρονου, για κλοπή από 73χρονο του χρηματικού ποσού των 20.000 ευρώ στην Αλεξάνδρεια την περασμένη βδομάδα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του συνεργού του και πρόκειται για 28χρονο ημεδαπό, ο οποίος οδηγούσε το όχημα με το οποίο διέφυγαν μετά την πράξη τους, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατά συναυτουργία.

Συνελήφθη χθες (9-5-2015) το απόγευμα στου Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, 46χρονος υπήκοος Π.Γ.Δ.Μ., καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κιλκίς, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Επίσης, συνελήφθη χθες (9-5-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, ένας 49χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, να πουλάει λαθραίες συσκευασίες καπνού, ενώ συνολικά από τον χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 29 συσκευασίες λαθραίου καπνού.


Το βράδυ της 8 προς 9 Μαΐου στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, 42χρονος εκπρόσωπος καταστήματος, 29χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος και 37χρονος προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, καθώς διαπιστώθηκε στα παραπάνω καταστήματα να λειτουργεί στερεοφωνικό συγκρότημα έχοντας την ένταση πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Συνελήφθη χθες (9-5-2015) τα ξημερώματα στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γιαννιτσών, 31χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε στο κατάστημα να λειτουργεί στερεοφωνικό συγκρότημα έχοντας την ένταση πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ