2015-05-11 18:24:45
Φωτογραφία για Παπαβασιλείου - Βογιατζάκη Εκτός της εκπομπής «Γυναίκες»!
Λίγες εβδομάδες μετά τον πολυσυζητημένο καβγά της Δέσποινας Καμπούρη και της Έλενας Παπαβασιλείου στον αέρα του Epsilon, η εκπομπή «Γυναίκες» αλλάζει concept και συνεχίζει με παρουσιάστριες μόνο τη Δέσποινα Καμπούρη και τη Νόνη Δούνια.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σοφία Βογιατζάκη αποχωρούν από την εκπομπή και διακόπτουν τη συνεργασία τους με τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, ενώ η Δέσποινα Καμπούρη και η Νόνη Δούνια συνεχίζουν να βρίσκονται στην παρουσίαση της η εκπομπής, η οποία αλλάζει χαρακτήρα παρουσιάζοντας θέματα με σαφώς πιο κοινωνικό προσανατολισμό.

Διάβασε την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

Ανανεωμένο concept από σήμερα για τις « Γυναίκες» του E TV!

Με περισσότερο κοινωνικό προσανατολισμό η εκπομπή ανοίγει «φακέλους» με όσα απασχολούν καθημερινά τον σύγχρονο κόσμο μας. Εξειδικευμένοι επιστήμονες αναλαμβάνουν με μόνιμες στήλες να μας ενημερώνουν για θέματα ψυχολογίας, ιατρικής και όχι μόνο, ενώ στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης ενισχύεται και η δημοσιογραφική της ομάδα.


Η Νόνη Δούνια και η Δέσποινα Καμπούρη αναλαμβάνουν πλέον το τιμόνι της εκπομπής.

Οι αγαπημένες μας Σοφία Βογιατζάκη και Έλενα Παπαβασιλείου- για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία- συμφώνησαν με τη Διοίκηση του E TV ότι αποχωρούν από την εκπομπή. Η Σοφία θα αφιερώσει τον ήδη πιεσμένο χρόνο της στη μεγάλη της αγάπη το θέατρο αφού οι πρόβες για τη νέα παράσταση το « Τσακ μπαμ» έχουν ενταθεί ενώ η Έλενα παραμένει σε επαφή με το σταθμό για την υλοποίηση της πρότασης της για μια νέα εκπομπή.

Το E TV τις ευχαριστεί θερμά για την έως τώρα καλή συνεργασία.

Πηγή: yupiii
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ