2015-05-11 21:44:09
Φωτογραφία για Φαίη Σκορδά «Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν τον Γιώργο, αν δεν ήθελα παιδιά»
Η Φαίη Σκορδά ήταν η καλεσμένη στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό ΣουΚου». Η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του καναλιού μίλησε, το πρωί του Σαββάτου, στη Μαρία Μπεκατώρου για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, μοιράστηκε αστεία περιστατικά από την καθημερινότητα με τους δυο γιους τους, ενώ αναφέρθηκε στην επικείμενο βάφτιση του ενός έτους, Δημήτρη, αλλά και το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού.

Για την απόφασή της να δημιουργήσει οικογένεια με τον Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ παντρεύτηκα γιατί ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν τον Γιώργο, εάν δεν ήμουν αποφασισμένη να κάνω παιδιά. Έτσι το έχω στο μυαλό μου. Ότι παντρεύεσαι επειδή θες να κάνεις οικογένεια. Όταν έφτασα στα 28- 29 δεν με έπιασε το άγχος μη μείνω στο ράφι, αλλά το να δρομολογήσω το κομμάτι της οικογένειας. [...] Είδα στον Γιώργο ότι έχει να δώσει πάρα πολλά, στα παιδιά και σε μένα. Βλέποντάς τον πόσο τρυφερός και ευαίσθητος είναι παρά το επιθετικό που έχει και δεν μου αρέσει».


Ζηλεύει τον σύζυγό της; «Γενικά δε ζηλεύω πολύ. Ζηλεύω λίγο τον Γιώργο αλλά δεν είναι ότι στεναχωριέμαι, απλά θα το γυρίσω στην πλάκα. Δεν με πιέζει, δεν με πνίγει».

Για τη βάφτιση του μικρού Δημήτρη: «Η βάφτιση θα γίνει Σάββατο 23 Μαΐου. Λέγαμε να το κάνουμε Κυριακή αλλά επειδή είναι το Voice Κυριακή θα κάνουμε τη βάφτιση Σάββατο. Κάμερες θα υπάρχουν αφού έχουμε καλέσει και συναδέλφους. Με τα παιδιά που κάνουν ρεπορτάζ έχω συνεργαστεί με τα περισσότερα. Δηλώσεις θα γίνουν απλά οι κάμερες δε θα μπουν μέσα γιατί θα έχουμε παιδάκια και είναι κάτι προσωπικό».

Αν τη ρωτήσουν στη βάφτιση για το τηλεοπτικό της μέλλον με τον Γιώργο Λιάγκα τι θα απαντήσει; «Θα απαντήσω αυτό που σκέφτομαι και την αλήθεια. Δεν μου αρέσουν τα παιχνιδάκια. Επειδή κάναμε και στο Alter τηλεοπτικό ρεπορτάζ και τότε επέτρεπαν οι εποχές σε ένα όνομα να το "παίξει" λίγο. Έχω προτιμήσει αυτό που είναι, αυτό να λέω. Όταν ήρθαμε και το συμβόλαιο ήταν συν ένα χρόνο, με χαροποίησε γιατί μας έδειξαν εμπιστοσύνη. Ακόμα το ραντεβού δεν το έχουμε κάνει επίσημα αλλά ο Γιάννης Λάτσιος σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής είπε πως προφανώς συνεχίζουμε την επόμενη χρονιά».

Το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού: «Θα ήθελα ένα κοριτσάκι. Ήμασταν στη θάλασσα χθες και έβλεπα τον Γιώργο που κοιτούσε κάτι μικρά κοριτσάκια με τα μαγιό τους. "Ωραία και τα κοριτσάκια" μου λέει. Και του λέω "αν είχες μια μπουμπου τώρα, δεν θα την άφηνες απ' την αγκαλιά σου". Τον Δημήτρη δεν τον παίρνει μαζί του, μόνο τον Γιάννη! Είναι μεγάλη ευθύνη, αλλά το θέλω!».

Πηγή: yupiii
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ