2015-05-11 23:00:23
Φωτογραφία για Το έριξαν έξω για να...ξεχάσουν τον υποβιβασμό!
H ομάδα τους υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Football League, ο μεγαλομέτοχος ζει ένα δράμα και κάποιοι από τους παίκτες του Λεβαδειακού το έριξαν έξω για να… ξεχάσουν τον πόνο τους. Η αποστολή του Λεβαδειακού παρέμεινε χθες στο Ηράκλειο, έπειτα από το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη, με τους Πουλίδο, Μάντζιο, Τριποτσέρη, Στάθη, Μπουσταμάντε και Μιλοσάβλιεβ να μη χάνουν την ευκαιρία για… βολτούλα σε γνωστό μπαρ της πόλης.  Φυσικά τα λημέρια ήταν γνωστά για τον Βαγγέλη Μάντζιο, λόγω της θητείας του στον ΟΦΗ τη χρονιά 2011-12. Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο μέρος βρέθηκαν κι οι ποδοσφαιριστές του -επίσης υποβιβασμένου- Εργοτέλη, Μπόε-Καν, Ουλά, απολαμβάνοντας τις τελευταίες μέρες τους στο Ηράκλειο. 

Πηγή: sdna.gr

H ομάδα τους υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Football League, ο μεγαλομέτοχος ζει ένα δράμα και κάποιοι από τους παίκτες του Λεβαδειακού το έριξαν έξω για να… ξεχάσουν τον πόνο τους. Δείτε ποιοι στενοχωρήθηκαν περισσότερο στις αποκλειστικές φωτογραφίες του SDNA!


Η αποστολή του Λεβαδειακού παρέμεινε χθες στο Ηράκλειο, έπειτα από το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη, με τους Πουλίδο, Μάντζιο, Τριποτσέρη, Στάθη, Μπουσταμάντε και Μιλοσάβλιεβ να μη χάνουν την ευκαιρία για… βολτούλα σε γνωστό μπαρ της πόλης.

Φυσικά τα λημέρια ήταν γνωστά για τον Βαγγέλη Μάντζιο, λόγω της θητείας του στον ΟΦΗ τη χρονιά 2011-12.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο μέρος βρέθηκαν κι οι ποδοσφαιριστές του -επίσης υποβιβασμένου- Εργοτέλη, Μπόε-Καν, Ουλά, απολαμβάνοντας τις τελευταίες μέρες τους στο Ηράκλειο. - See more at: http://www.sdna.gr/gr/paraskinia/paraskinia/arthro/36006/ipian-gia-na-xehasoun-ton-upovivasmo-pics/#sthash.huaw6AIR.dpuf
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ