2015-05-12 11:55:37
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ αναγνώστη: Έτσι πρέπει να κινηθείτε όταν σας ενοχλούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και κλέβουν τα προσωπικά σας στοιχεία!
Aγαπητό tromaktiko,

ήρθε η ώρα να ξεσκεπαστεί το σάπιο σύστημα απασχόλησης με μηνιαίες συμβάσεις που πλουτίζει τους λίγους και κάνει τους φτωχούς φτωχότερους Απασχολούμαι σε μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών αρκετό καιρό τώρα με το καθεστώς των μηνιαίων συμβάσεων εργασίας, μάλιστα με 6ωρο 5νθήμερο με αντικατάσταση αργίας.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε μήνα κανείς δε γνωρίζει, ούτε εγώ αλλά ούτε οι συνάδελφοι μου εάν θα μας ανανεωθεί η σύμβαση τον επόμενο μήνα.

Το σκανδαλώδες βέβαια δεν είναι αυτό αλλά το γεγονός ότι όλοι μας απασχολούμαστε σε τηλεφωνικά κέντρα εξυπηρέτησης πελατών και πωλήσεων και μοιραία επεξεργαζόμαστε τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του πελατολογίου του παρόχου που εργαζόμαστε.

Τόσα χρόνια γίνεται το ίδιο και σε τράπεζες αλλά και σε όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, αλλά κανείς δεν παρεμβαίνει ούτε καν η αρχή προστασίας δεδομένων καθώς το συγκεκριμένο σύστημα έχει υιοθετηθεί και από τράπεζες αλλά και από άλλους πολύ μεγάλους οργανισμούς δίχως ίχνος ντροπής ως προς τους πελάτες τους με αποτέλεσμα τα προσωπκά δεδομένα των καταναλωτών να είναι προσβάσιμα από τρίτους, αφού όλοι εμείς είμαστε τρίτοι διότι πληρωνόμαστε από εταιρείες ενοικιάσεως προσωπικού οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με τους παρόχους και τις τράπεζες που πραγματικά εργαζόμαστε.

Συνέπεια αυτών είναι όλοι οι καταναλωτές να μπορούν να κινηθούν νομικά, ακόμα και διακόπτοντας οποιοδήποτε συμβόλαιο έχουν συνάψει, αφού μέσα στους όρους των συμβολαίων προβλέπεται ο κανόνας η εκάστοτε εταιρεία να προφυλάσσει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της από τρίτους.

Έλα μου ντε όμως που είμαστε σχεδόν όλοι τρίτοι σε όλες τις εταιρείες πωλήσεων κινητής- σταθερής- εξυπηρέτησης πελατών, τραπεζών κ.τ.λ
. πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό.

Τα παραδείγματα είναι πολλά, εννοείται πως διατηρώ την ανωνυμία μου για να μην χάσω έστω κι αυτήν τη δουλεία που έχω, αμειβόμενος με 367.50 στο 6ωρο μην έχοντας αργίες αντί αυτού έχω σπαστό ωράριο κυλιόμενο και τη ζωή κόλαση.

Ενημερώστε τους καταναλωτές πως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουν και να αιτούνται από τον κάθε πάροχο παρατύπως ότι δεν έχει ποτέ εξυπηρετηθεί από τρίτο παρά μόνο από υπαλλήλους κι μόνιμο προσωπικό των ομίλων εταιρειών όπου συνεργάζονται-είναι βόμβα στα θεμέλια του συστήματος.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ