2015-05-12 14:24:08
Φωτογραφία για Ο Βάιος Βαρελάς για νέος διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του KarditsaLive.Net αντικαταστάτης της νυν Διοικήτριας του Νοσοκομείου Καρδίτσας Κων. Δάλλα προορίζεται να είναι το στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κος Βάιος Βαρελάς.

Οι πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι έχει "βολιδοσκοπηθεί" ήδη ο Κος Βαρελάς για το θέμα και είναι σύμφωνος ενώ η πρόταση ανάληψης των καθηκόντων του βρίσκει απόλυτα σύμφωνους τους νυν Βουλευτές του νομού μας από το κόμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με τον Υπουργό Υγείας όπως όλα δείχνουν να κάνει αποδεκτή την εισήγηση.

Για το θέμα των διοικητών Νοσοκομείων όπως έχει γραφεί ήδη στο παρελθόν, ο Υπουργός Υγείας Παν. Κουρουμπλής έχει ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των διοικητών των νοσοκομείων έως τις 30 του περασμένου Απριλίου, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις - όπως και του Γ.Ν. Καρδίτσας- αυτό δεν έχει συμβεί.

Σύντομο βιογραφικό του Β. Βαρελά:

Γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1953. Αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 1976 ως Πολιτικός Μηχανικός.


Μέλος της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, του ΚΚΕ Εσωτ., της ΕΑΡ και του Συνασπισμού από την ίδρυση του μέχρι σήμερα. Πρόεδρος του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ν.Καρδίτσας (1984 - 1988) και πρόεδρος του 1ου ΔΣ του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν.Καρδίτσας.

Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Αντιπροσωπείας και του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Τ.Ε.Ε. Κ/Δ Θεσσαλίας επί σειρά ετών. Δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας (1990 - 2002) και επί τετραετία Αντιδήμαρχος, και εκ νέου Δημοτικός Σύμβουλος του νυν Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας ως επικεφαλής της παράταξης Καρ.Πό.Σ. (Καρδίτσα πόλις της Συλλογικότητας).

Στις διπλές εκλογές του 2012 υπήρξε υποψήφιος Βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο.

Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ