2015-05-12 14:56:16
Φωτογραφία για Διεκόπη για τις 15 Μαΐου η δίκη της Χρυσής Αυγής
Διεκόπη για την Παρασκευή 15 Μαΐου, η δίκη της Χρυσής Αυγής, όπως είπε πριν από λίγο στην κάμερα του STAR η Λιάνα Κανέλλη.

Τέθηκε και πάλι το θέμα της μεταφοράς της δίκης της Χρυσής Αυγής, με τους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής να προσκομίζουν στο δικαστήριο τη δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης, ότι εάν η πρόεδρος το κρίνει απαραίτητο, η δίκη μπορεί να μεταφερθεί.

Παράλληλα, τις αντιρρήσεις τους στις δηλώσεις παράστασης της πολιτικής αγωγής ετοιμάζονται να προβάλλουν οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι ζήτησαν να μελετήσουν τα έγγραφα που προσκόμισαν οι συνήγοροι των θυμάτων, ώστε να τοποθετηθούν πιθανά στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου.

Μέσω ανοικτής ακρόασης, στο δικαστήριο δήλωσαν παρόντες οι πέντε προστατευόμενοι μάρτυρες, για την εξέταση των οποίων, μέσω τηλεδιάσκεψης, δήλωσε ότι αντιτάσσεται η υπεράσπιση των κατηγορουμένων. Αυτή η θέση της υπεράσπισης θα εξεταστεί σε άλλη φάση της διαδικασίας.

Ο συνήγορος του Ν. Μιχαλολιάκου, Τ. Μιχαλόλιας διαμαρτυρήθηκε ότι η υπεράσπιση «θορυβωδώς αγνοήθηκε» στη συνάντηση με τον υπουργό, διευκρινίζοντας, ωστόσο, πως δεν είναι αντίθετος στη μεταφορά της δίκης σε άλλη αίθουσα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ