2015-05-12 15:08:19
Φωτογραφία για ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... BACK TO BACK ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *VIDEOS*
Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει σήμερα δύο χρόνια από την δεύτερη σερί Ευρωλίγκα την οποία κατέκτησε στο Λονδίνο το 2013.

Ο Θρύλος έκανε το back to back κατακτώντας την Ευρωλίγκα δύο φορές σε... 364 ημέρες. Ο Ολυμπιακός κόντρα σε όλα τα προγνωστικά επανέλαβε μέσα σε ένα χρόνο τον άθλο της κατάκτησης της Ευρωλίγκας απέναντι σε αντιπάλους που θεωρήθηκαν και θεωρούσαν πως τον... είχαν του χεριού τους. Κι όπως είχε επιστρέψει από το -19 του τελικού της Κωνσταντινούπολης απέναντι στην ζάπλουτη ΤΣΣΚΑ, επέστρεψε από το -17 απέναντι στην πάμπλουτη Ρεάλ στο Final Four του Λονδίνου.

Οι ερυθρόλευκοι αφού στον ημιτελικό είχαν επικρατήσει της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε ένα ματς με χαμηλό ρυθμό, έδειξαν στη Ρεάλ πως είναι να... τρέχουν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά την Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει 100 πόντους στην... παρέα του Ρούντι και του Μίροτιτς.

Ο Ολυμπιακός δεν κέρδιζε απλώς τη «βασίλισσα», αλλά την κατανικούσε στο… δικό της παιχνίδι με μία ιστορική κατοστάρα. Παράλληλα γινόταν η πρώτη ομάδα που διατηρούσε το στέμμα της μετά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ το 2004-2005, με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι για τρίτη φορά στην καριέρα του MVP του Final Four.

Δείτε τα βίντεο και ξαναζήστε τις υπέροχες θρυλικές στιγμές!
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ