2015-05-12 19:17:03
Φωτογραφία για Άννυ: Το βίντεο από την τελευταία βόλτα της και η ανώνυμη επιστολή
Ένα βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας λίγες ημέρες πριν από τη φρικιαστική δολοφονία της 4χρονης Άννυ, στο οποίο το κοριτσάκι φαίνεται από τις κάμερες καταστήματος να πηγαίνει για ψώνια με τον πατέρα της.

Συγκεκριμένα σε βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή "Μια" της Τατιάνας Στεφανίδου, ήταν Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου, όταν η Άννυ πήγε με τον πατέρα της σε μίνι μάρκετ επί της Μιχαήλ Βόδα για να ψωνίσουν. Η 4χρονη περπατάει πίσω από τον 27χρονο Βούλγαρο, και μαζί μπαίνουν στο μαγαζί.

Το κοριτσάκι περιμένει μπροστά στο ταμείο, μέχρι ο πατέρας της να ψωνίσει ό,τι χρειαζόταν, πληρώνουν και ετοιμάζονται να φύγουν.

Ο 27χρονος τής χαϊδεύει το κεφάλι δύο φορές και της ζητάει να χαιρετήσει την ταμία. Το μικρό παιδί διστάζει στην αρχή, αλλά τελικά χαιρετάει τη γυναίκα και έτσι, πατέρας και κόρη φεύγουν.

Η βόλτα της Άννυ στο βίντεο ντοκουμέντο ήταν μόλις λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος αποφάσισε στη συνέχεα να εξαφανίσει το πτώμα της με φρικιαστικό τρόπο.


Τι είπε στην συμπληρωματική του απολογία ο παιδοκτόνος

Ο 27χρονος στην συμπληρωματική του απολογία σήμερα στην 10η τακτική ανακρίτρια, εμμένει στον ισχυρισμό του πως δεν σκότωσε την 4χρόνη κόρη του, Άννυ.

Ο παιδοκτόνος παρέμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας επί 3, 5 ώρες και αυτήν την φορά φέρεται να εκτόξευσε και βέλη προς την πλευρά του φίλου του, Νικολάι, επιχειρώντας να τον βάλει στο "κάδρο" των ποινικών ευθυνών για τα όσα αποτρόπαια συνέβησαν στο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος διαφοροποιήθηκε σε ό,τι είχε υποστηρίξει κατά την πρώτη του απολογία σχετικά με την εξαφάνιση του πτώματος της 4χρόνης και συγκεκριμένα σε ό,τι ακολούθησε "Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή από άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως" ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του 27χρόνου, Παναγιώτης Χρυσικάκης, προσθέτοντας πως ο παιδοκτόνος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα της ανακρίτριας.

Στο πλευρό του δράστη έσπευσε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, η μητέρα του η οποία του έστειλε ενα φιλί και του είπε πως δεν είναι μόνος, καθώς στέκεται δίπλα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη χθεσινή της κατάθεση στην ανακρίτρια, ανέφερε πως δέχθηκε τηλεφώνημα από την 25χρονη μητέρα της Άννυ, η οποία της ζήτησε να πει ψέματα στη δικαστική λειτουργό ότι αφενός είχε αφήσει το παιδί σε εκείνη και όχι στο Σάββα και ότι αφετέρου ο 27χρόνος της πήρε την Άννυ, όταν εκείνη πούλησε το ταμπλετ που είχε η 4χρονη, για να πάρει τσιγάρα.

Εν τω μεταξύ, οι ανακριτικές αρχές ερευνούν όλα τα σενάρια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια τους έχουν ανώνυμη επιστολή στην οποία αφήνονται αιχμές για κύκλωμα παιδοφιλίας η εμπορίας οργάνων.

Πηγή: tlife
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ