2015-05-12 21:24:24
Φωτογραφία για ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ... ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΤΣΑΤΣΕΝΚΟ!
Σε άλλη... ήπειρο θα πρέπει να ζει ο Βλαντιμίρ Τσατσένκο!

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι ο άλλοτε … «αγαθός γίγαντας» (όπως τον χαρακτήριζαν την εποχή όπου αγωνιζόταν τόσο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όσο και με την Ενωμένη Σοβιετική Ένωση) όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον επερχόμενο ημιτελικό της Παρασκευής τόνισε ότι το επίπεδο των παικτών του Ολυμπιακού κυμαίνεται στο... 4-5!

Κι όλα αυτά την ώρα που ο Ολυμπιακός της τελευταίας τετραετίας έχει... τρελάνει ολόκληρη την Ευρώπη και με την ομάδα που υποστηρίζει ο ίδιος, να έχει εξελιχθεί σε …καλύτερο πελάτη των ερυθρόλευκων στα προηγούμενα Final-4 της Κωνσταντινούπολης και του Λονδίνου.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Τσατσένκο στο rsport.ru:

«Σίγουρα οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ δεν μπορούν να εφησυχάσουν σε αυτό το Final Four. Στην Τουρκία το 2012 και στο Λονδίνο το 2013, οι Ρώσοι ήταν το φαβορί όμως η νίκη πήγε στον Ολυμπιακό
. Φέτος, όμως, η ομάδα του στρατού είναι πολύ πιο δυνατός αντίπαλος. Αν αφήσουμε στην άκρη το ζήτημα της ψυχολογίας, οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι αθλητές υψηλού επιπέδου. Θέλετε να κάνουμε τη σχετική σύγκριση; Νομίζω, λοιπόν, ότι το επίπεδο των παικτών του Ολυμπιακού κυμαίνεται στο 4-5 και της ΤΣΣΚΑ στο 8-9. Εκτός από τα παραπάνω, η ΤΣΣΚΑ πρέπει να σπάσει επιτέλους αυτή την παράδοση και να φτάσει στον τελικό του Final Four! Όσον αφορά το δεύτερο ζευγάρι, νομίζω ότι το φαβορί είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Παίζει στην έδρα της κι έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ