2015-05-12 22:13:03
Φωτογραφία για Γιώργος Κυρίτσης: Το συγκινητικό αντίο του στην Λίλλη Παπαγιάννη...
Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook θέλησε να αποχαιρετίσει ο Γιώργος Κυρίτσης την Λίλλη Παπαγιάννη, η οποία «έφυγε» σήμερα σε ηλικία 80 ετών Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Γιώργος Κυρίτσης:

«Γλυκιά μου Λίλλυ, πώς θα το αντιμετωπίσω κι αυτό... Παίξαμε μαζί το "Deathtrap" ("Παγίδα Θανάτου"). Καμιά φορά αργούσα, γιατί είχα γυρίσματα. Και ανησυχούσες. Πάντα με το χαμόγελο, γλυκιά... "Έλα, καλά είσαι; Ανησυχήσαμε", μου έλεγες. Τι φινέτσα, Θεέ μου, και τι μάτια! Μέσα σε λίγο καιρό, δύο πραγματικές κυρίες, η Νέλλη (Αγγελίδου) κι εσύ, Λίλλυ (Παπαγιάννη). Τώρα, όπως λέει κι ο Ευρυπίδης, είστε μ' αυτούς που δεν υπάρχουν. Και μετά που πέθανε ο άντρας σου (Ανδρέας Φιλιππίδης), κατέβασες τα ρολά. Έχει δίκιο η Έλενα. Δεν μπορούσες καν να περάσεις την πόρτα θεάτρου. Ούτε στις δικές μας παραστάσεις δεν είχες έρθει. Κι εμείς το καταλαβαίναμε. Γλυκιά μου Λίλλυ, τόσο εύθραυστη... Εκεί που θα πας, θα βρεις όλους σου τους αγαπημένους, Λίλλυ. Αν ήξεραν μόνο, αν μπορούσαν να καταλάβουν τη σεμνότητά σου... Είναι απανωτά, Λίλλυ.

Η Νέλλη, εσύ... Τουλάχιστον είχα την ευτυχία και να σας γνωρίσω και να παίξω μαζί σας. Θέλω να κλείσω την πόρτα και να μείνω μόνος με τις αναμνήσεις μου. Καλό σου ταξίδι, γλυκιά μου». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ