2015-05-13 12:36:07
Φωτογραφία για Έκκληση για βοήθεια οικογένειας που το έχει πραγματική ανάγκη - Η εικόνα από το σπίτι που μένουν συγκλονίζει
Κι όμως σε αυτό το '' ΣΠΙΤΙ '' στο Μενίδι ζει εδώ και 3 χρόνια η κυρία Γεωργία 49 ετών, με προβλήματα υγείας που τα αντιμετωπίζει μόνη της, και με τον 18 χρονών ΤΩΡΑ γιο της.

Ζήτησε βοήθεια απο την τοπική αρχή αλλά ακόμα ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ. Από τοπικό σύλλογο, τελευταία φορά την επισκέφτηκαν το ΠΑΣΧΑ. Από την εκκλησία ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν βρήκε την ''ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ''.

Η κ. Γεωργία ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ, που προσπαθεί να είναι ΔΥΝΑΤΗ ΜΑΝΑ, δεν ζητάει τίποτα για τον εαυτό της, αλλά για τον μονάκριβο γιο της. ΠΑΛΕΥΟΥΝ για τη ΖΩΗ, και ας ζούν μέσα σε αυτό το δωμάτιο, με τα ποντίκια παρέα. Οι συνθήκες πάρα πολλές δύσκολες, μέσα σε κρύο ή τη ζέστη, αφού οι τσίγκοι δεν κρατάνε τίποτα. Τα λόγια λοιπόν ΠΕΡΙΤΤΑ !!!!

Η κ. Γεωργία δεν θέλει να φύγει απο το οικόπεδό της, γιαυτό ΖΗΤΑΜΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΟΙΚΗΜΑ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ '' ΑΝΑΛΑΒΕΙ '' ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΝΤΕ'Ι'ΝΕΡ Η ΠΑΛΙΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ. Η κ. Γεωργία χρειάζεται επίσης και τρόφιμα αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής, και απορρυπαντικά. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ας επικοινωνήσει στο τηλ. 6937191968 - 6971724357 Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ