2015-05-13 16:20:04
Φωτογραφία για ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Σαν σήμερα στις 13 Μαΐου 2012 πήραμε το ευρωπαϊκό στην Πόλη!

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στον τελικό της Ευρωλίγκας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αν όχι τη μεγαλύτερη μέχρι και σήμερα.

Ο Θρύλος είχε αποκλείσει τη Σιένα στα προημιτελικά και στον ημιτελικό είχε επικρατήσει της Μπαρτσελόνα. Η ρωσική ομάδα από τη μεριά της, είχε κερδίσει στον ημιτελικό τον Παναθηναϊκό και φάνταζε το μεγάλο... φαβορί στον αγώνα με τους ερυθρόλευκους.

Σε μια φάση η ρωσική ομάδα είχε ξεφύγει με 19 πόντους περίπου 12 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης και όλα φάνταζαν πάρα πολύ δύσκολα. Κι όμως, από εκείνο το σημείο... «χτίστηκαν» όλα στη νεότερη ιστορία του Ολυμπιακού.

Η παρέα του Σπανούλη μείωνε συνεχώς την απόσταση, «ροκάνιζε» τη διαφορά και έφτασε να χάνει με μόλις έναν πόντο λίγο πριν το φινάλε. Ο Παπανικολάου ευστόχησε στις βολές του, ο Σισκάουσκας έχασε τις δικές του και όλα τα άλλα είναι... ιστορία.

Ο Σπανούλης πήρε την μπάλα, έδωσε στον Πρίντεζη στην επίθεση και ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τρόπο που δεν περίμενε κανείς!

Ζήστε το... ξανά!
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ