2015-05-13 17:24:08
Φωτογραφία για Απίστευτες ελλείψεις στο ''Γ. Γεννηματάς'' Θεσσαλονίκης - Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι
«Είχαμε μια συνέλευση-διαμαρτυρία για όσα συμβαίνουν, όχι γενικότερα στον χώρο της υγείας, αλλά και ειδικότερα στον χώρο του νοσοκομείου, το οποίο τα τελευταία χρόνια, με στρατηγική από πλευράς πολιτείας το αφήνουν να συρρικνώνεται και στην ουσία να ψυχορραγεί» δήλωσε ο Πέτρος Κετικίδης, πρόεδρος σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς.

Σε συνέντευξή του στον ρ/σ Alpha Θεσσαλονίκης επεσήμανε επίσης: « Στο νοσηλευτικό η μία στις δύο θέσεις είναι κενές, στο παραϊατρικό προσωπικό πλέον δεν βγαίνει η βάρδια λόγω των απανωτών εφημεριών, και μας λείπουν 20 γιατροί ειδικοί και ειδικευόμενοι με κυρίαρχο στην παιδοχειρουργική.»

Ο κύριος Κετικίδης συνέχισε λέγοντας: «15 χρόνια δεν έχουμε διευθυντή στην παθολογική κλινική. Είναι τεράστια τα προβλήματα, κυρίως σε προσωπικό και ιατρικό και νοσηλευτικό.» Ο Πέτρος Κετικίδης υπογράμμισε πως λόγω της έλλειψης του προσωπικού υπάρχουν χιλιάδες χρωστούμενα ρεπό και άδειες που οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να πάρουν, όπως επίσης είναι πάρα πολλές και οι ώρες εργασίας.

Για τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων, δήλωσε: «Για μας τεράστιο πρόβλημα είναι η καθαριότητα. Το πρόγραμμα καθαριότητας του ιδιωτικού συνεργείου μιλάει για δύο ώρες καθαριότητα στις κλινικές και τρεις. Υπάρχει προσωπικό ασφαλείας από τον ιδιώτη αλλά τι να πρωτοκάνει. Θα πρέπει κάποιοι να σκύψουν πάνω στο πρόβλημα του νοσοκομείου και να δώσουν λύσεις». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ