2015-05-13 19:52:09
Φωτογραφία για ΑΛΟΝΣΟ ΅ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗ Ferrari
Ο Φερνάντο Αλόνσο τόνισε τον λόγο που αποχώρησε από τη Ferrari και νιώθει ότι τα αποτελέσματα στην Ισπανία τον δικαίωσαν για την επιλογή αυτή, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Μετά από πέντε χρόνια στη Ferrari, ο Φερνάντο Αλόνσο αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Scuderia, αφού δεν του έδινε μονοθέσιο ικανό για νίκες και για τίτλους. Ο Ισπανός τόνισε, μιλώντας στο Sky Sports, τον λόγο που έκανε αυτή την επιλογή και νιώθει ότι τα αποτελέσματα του αγώνα στην Ισπανία τον δικαιώνουν.

Στην πίστα της Καταλούνια η διαφορά της ομάδας του Μαρανέλο από τη Mercedes ήταν 45.342 δεύτερα, κάτι που δεν ικανοποιεί τη Ferrari, μετά από το πολύ καλό ξεκίνημα. «Όταν ήμουν στη Ferrari πέρυσι, ήμασταν 40 δεύτερα με 1 λεπτό πίσω από τη Mercedes και ήταν 45 δεύτερα μπροστά φέτος στη Βαρκελώνη, οπότε τίποτα δεν άλλαξε. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που έφυγα.

Επειδή είδα ότι τίποτα δεν είχε αλλάξει στα πέντε χρόνια που ήμουν εκεί και δεν ήθελα μία έκτη και έβδομη χρονιά», είπε, αρχικά. Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής (2005, 2006) επέλεξε να πάει στη McLaren όχι στην καλύτερη χρονιά της, αλλά είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα του Γουόκινγκ θα έχει ανταγωνιστικό μονοθέσιο πολύ σύντομα.


«Στη McLaren ακόμα είμαστε πολύ θετικοί για το μέλλον διότι συνεχίζουμε την εξέλιξη για να είναι το μονοθέσιο αρκετά ανταγωνιστικό τους επόμενους μήνες. Πρέπει να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και να μην είμαστε πάντα στο Q2. Έχουμε ταλαντούχους ανθρώπους για τον σχεδιασμό του μονοθεσίου και τους πόρους για να είναι ανταγωνιστικό σύντομα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ