2015-05-14 01:00:20
Φωτογραφία για ΕΔΩΣΕ ΤΟ... ΣΥΝΘΗΜΑ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Στην Ισπανία βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες η αποστολή του Ολυμπιακού, όπως σας ενημερώσαμε.

Το επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας υποδέχτηκε τους ερυθρόλευκους και ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την ετοιμότητα της ομάδας και την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό.

«Την προηγούμενη χρονιά δεν είχαμε προκριθεί στο Final 4, αλλά αυτή τη χρονιά τα καταφέραμε και όλοι στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ», δήλωσε αρχικά ο διεθνής γκαρντ και συνέχισε:

«Είχαμε έναν στόχο από την αρχή της χρονιάς, να είμαστε εδώ, στο Final 4. Είμαστε χαρούμενοι που το πετύχαμε και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στον τελικό, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού που θα βρεθεί στη Μαδρίτη: «Οι φίλαθλοί μας είναι φανταστικοί. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε αυτόν τον κόσμο. Μας ακολουθεί και μας στηρίζει παντού. Είμαστε χαρούμενοι που θα είναι δίπλα μας και ελπίζουμε με τη βοήθειά του, να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τον χαρακτηρισμό «βετεράνος των F4» και το αν μίλησε με τους συμπαίκτες του γι’ αυτή την εμπειρία: «Είμαι μόλις 25 ετών, δεν μπορώ να πω κάτι σε κάποιον. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Είναι ειδικά παιχνίδια και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και έτοιμος».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Σλούκα:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ