2015-05-14 10:17:34
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Απλήρωτοι εδώ και 2,5 μήνες εργαζόμενοι σε συγκεκριμένη εταιρεία που κατασκευάζει την Ολυμπία Οδό
Την ώρα που οι εργολάβοι στα δημόσια έργα στην Δυτική Ελλάδα υποστηρίζουν πως αν δεν υπάρξει κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού σύντομα θα είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε απολύσεις εργαζομένων αφού τα εργοτάξια θα παγώσουν,έχουν αφήσει το προσωπικό απλήρωτο εδώ και 2,5 μήνες.

Οπως καταγγέλλει ο Πρόεδρος του Σωματείου Χειριστών Μηχανημάτων κ. Νικολακόπουλος τόσο σε εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού το προσωπικό (και όχι μόνο οι χειριστές) βιώνουν τριτοκοσμικές συνθήκες εργασίας αφού δεν πληρώνονται εδώ και μήνες. "Ούτε λεφτά για τυρόπιττα και καφέ δεν έχουν" κατήγγειλε χαρακτηριστικά. Υπενθύμισε ότι τα ίδια είχαν αντιμετωπίσει και στην κατασκευή του φράγματος Πείρου - Παραπείρου που είχαν μείνει απλήρωτοι... 7 μήνες!

Δήλωσε ακόμη ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στην εταιρεία ΑΒΑΞ ενώ στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ πληρώνονται κανονικά. Η εταιρεία επικαλείται πρόβλημα ρευστότητας, ωστόσο οι συνδικαλιστές θεωρούν τον ισχυρισμό... δικαιολογία.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ