2015-05-14 10:42:02
Φωτογραφία για ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΣΤΟΥΣ... ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! *ΗΧΗΤΙΚΟ*
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επιβίβασης της αποστολής του Ολυμπιακού για Μαδρίτη, στο αεροσκάφος, που στην πόρτα του πιλοτηρίου είχε κολλημένο το σήμα της ομάδας, από τα μεγάφωνα ακούστηκε ο ύμνος και αμέσως μετά το… μήνυμα για καλή τύχη από των ερυθρόλευκων συναισθημάτων (παρακολουθεί την ομάδα στο ΣΕΦ και στο εξωτερικό) πιλότο, Ζήση Πεχλιβανίδη, όπως σας ενημερώσαμε (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

«Αγαπητή Ολυμπιακή οικογένεια καλησπέρα σας. Είμαι ο κυβερνήτης και μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα έχουμε την χαρά και την τιμή να σας καλωσορίζουμε στην έκτακτη αυτή πτήση για τη Μαδρίτη. Πρώτα από όλα να συγχαρούμε την ομάδα για την πρόκριση στο Final 4 και για τις τρεις συνεχόμενες νίκες επί της Μπαρτσελόνα. Παρένθεση συγχαρητήρια και για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Τι να κάνω γαύρος είμαι, να το πω κι αυτό. Εγώ το έχω πιστέψει ότι μπορείτε να κερδίσετε οποιαδήποτε ομάδα και είμαι βέβαιος ότι το πιστεύετε και εσείς. Μετά από όσα λέμε για εσάς πως και εμείς να μην δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτή την πτήση. Για αυτό και μετά την απογείωση όταν φτάσουμε στο τελικό ύψος της πτήσης μας το αεροπλάνο είναι δικό σας. Θέλω να αισθάνεστε σαν το σπίτι σας», ήταν τα λόγια του Κυβερνήτη που πιλοτάρισε το αεροπλάνο της αποστολής και στο Final Four του Λονδίνου.

Ακούστε το μήνυμα του πιλότου της πτήσης που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη στο ηχητικό που έδωσε στη δημοσιότητα το "sport-fm.gr"...
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ