2015-05-14 15:24:54
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
Οι προπονητές της Ακαδημίας μας κάθονται μαζί με τα παιδιά στα... θρανία για να τα προετοιμάσουν για τις εξετάσεις.

Η περίοδος των εξετάσεων είναι όπως τα δοκιμαστικά στο ποδόσφαιρο. Το παιδί που συμμετέχει θέλει να «χτίσει» μέσα από αυτή την διαδικασία το μέλλον του. Να θέσει τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο. Στους ξενώνες του Προπονητικού Κέντρου Ρέντη «φιλοξενούνται» περισσότερα από 40 παιδιά που στελεχώνουν τ’ αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας και τα οποία εισέρχονται αυτή την περίοδο στην δύσκολη και επίπονη διαδικασία των σχολικών εξετάσεων.

Στον... αγώνα των παιδιών οι προπονητές της Ακαδημίας αποφάσισαν να είναι έμπρακτα «δίπλα» τους. Οι προπονητές μας θα καθίσουν στα… θρανία και θα βοηθήσουν όπου και όπως μπορούν τα παιδιά για να ανταπεξέλθουν στις εξετάσεις τους. Στις νέες αίθουσες που χρησιμοποιεί η Ακαδημία και με την βοήθεια της τεχνολογίας (διαδραστικοί πίνακες) θα δημιουργηθούν «φροντιστήρια» για τους ποδοσφαιριστές που καλούνται να δώσουν εξετάσεις.

Η κίνηση αυτή φανερώνει γι’ άλλη μια φορά το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην Ακαδημία και πιστοποιεί το ενδιαφέρον των προπονητών αλλά και των στελεχών της για την πολύπλευρη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση των παιδιών.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΣΘ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΣΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ