2015-05-14 16:12:12
Φωτογραφία για Φουλ της... Γιούβε στην κορυφαία ενδεκάδα της εβδομάδας!
Η UEFA επέλεξε τους 11 καλύτερους παίκτες... των αγώνων ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, φτιάχνοντας την κορυφαία ενδεκάδα της εβδομάδας, όπως άλλωστε συνηθίζει.

Σε αυτή υπάρχουν 6 παίκτες της Γιουβέντους, η οποία προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης έπειτα από 12 χρόνια, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και αποσπώντας την ισοπαλία 1-1 που της χάρισε το εισιτήριο για το Βερολίνο. Οι τρεις εκ των έξι μάλιστα απαρτίζουν την αμυντική γραμμή, χαρακτηριστικό της άψογης αμυντικής λειτουργίας της «Κυρίας», που την οδήγησε στον τελικό.

Το παράδοξο είναι πως στους 11 με την καλύτερη απόδοση στους αγώνες αυτής της εβδομάδας συμπεριλαμβάνεται μόλις 1 παίκτης της έτερης φιναλίστ, της Μπαρτσελόνα, παρότι διασφάλισε με άνεση την πρόκριση στον Μόναχο, παρά την ήττα με 3-2 από τη Μπάγερν. Αυτός φυσικά δεν είναι άλλος από τον Νεϊμάρ που πέτυχε τα δύο γκολ των «μπλαουγκράνα». Από την Μπάγερν συγκαταλέγονται 3 παίκτες στην team of the week της UEFA, ενώ από τη Ρεάλ φαίνεται πως η ομοσπονδία ξεχώρισε μόνο έναν διασωθείσα από την χθεσινή βραδιά, τον Μαρσέλο.

Αναλυτικά:

Τερματοφύλακας: Μπουφόν (Γιούβε)

Αμυντικοί: Μαρσέλο (Ρεάλ), Εβρά, Μπονούτσι, Κιελίνι (Γιούβε)

Μέσοι: Σβαϊνστάιγκερ, Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπάγερν), Πογκμπά (Γιούβε)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Μπαρτελόνα), Μοράτα (Γιούβε), Λεβαντόφσκι (Μπάγερν)
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ