2015-05-14 20:55:24
Φωτογραφία για Νομικά θα κινηθούν οι κάτοικοι της Εγλυκάδας - Σε γκέτο διακίνησης ναρκωτικών μετατράπηκε η περιοχή μας [photos]
Μέχρι και νομικά είναι αποφασισμένοι να κινηθούν οι κάτοικοι της Εγλυκάδας στην Πάτρα, προκειμένου να βρεθεί άμεσα λύση και να απομακρυνθεί το "γκέτο" ναρκομανών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο tempo24, στο οποίο και έχει μετατραπεί η περιοχή τους.

Μόλις σήμερα το μεσημέρι δύο άνδρες όπως βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες, έκαναν χρήση ουσιών στη μέση του δρόμου, δίχως να υπολογίζουν αν εκεί βρίσκονται παιδιά, οικογένειες.

Χθες, μάλιστα οι κάτοικοι, στην κυριολεξία, κυνήγησαν έναν νεαρό άνδρα που επιχείρησε να κλέψει χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας, από ένα σπίτι στην Εγλυκάδα, ενώ βγαίνοντας δε σταμάτησε εκεί, αλλά προσπάθησε να αρπάξει και ένα δίκυκλο.

Όπως τονίζουν στο tempo24.gr, έχουν απευθύνει αλλεπάλληλες εκκλήσεις στην Αστυνομία, στο Δήμο και σε άλλες αρμόδιες Αρχές, όμως μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει παρέμβει δραστικά και αυτό που τονίζουν είναι πως "ο καταυλισμός των Ρομά στο σημείο έχει καταστεί πλέον σε χώρο αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών, με αποτέλεσμα όσοι προμηθεύονται τη δόση τους, να πηγαίνουν λίγο πιο κάτω, έξω από τα σπίτια μας δηλαδή και να κάνουν χρήση".

Επιπλέον αναφέρουν πως κάνουν περιπολίες οι αστυνομικοί όμως το θέμα δε λύνεται με ημίμετρα, αλλά χρειάζονται δραστικές κινήσεις.

Αυτή η παραβατικότητα βρίσκεται σε έξαρση, όπως τονίζουν εδώ και μήνες στην περιοχή τους και όπως σημειώνουν είναι έτοιμοι να πάρουν ακόμη και το νόμο στα χέρια τους.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ