2015-05-15 00:40:12
Φωτογραφία για ΕΚΑΝΕ ΤΟ... ΘΑΥΜΑ Η ΝΤΝΙΠΡΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Με χρυσό σκόρερ τον Σελέζνιοφ και ήρωα τον Μπόικο με μεγάλες επεμβάσεις, η Ντνίπρο νίκησε τη Νάπολι και πήρε... ιστορική πρόκριση στον τελικό του Europa League όπου θα συναντήσει την Σεβίλλη!

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και με τη Νάπολι να την έχει κλείσει στο μισό γήπεδο το τελευταίο εικοσάλεπτο, η ουκρανική ομάδα άντεξε και χάρη στο παλικαρίσιο γκολ με κεφαλιά του Σελέζνιοφ (58’) επικράτησε 1-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 στο «Σαν Πάολο» πέτυχε κάτι που στην αρχή έμοιαζε με... ψέμα: να προκριθεί για πρώτη φορά στον τελικό του Europa League!

Οδυνηρός αποκλεισμός για τους «παρτενοπέι» που έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με τον Ιγκουαΐν, τα έδωσαν όλα μετά την είσοδο του Μέρτενς, αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν τον ημιτελικό στην παράταση.

Να θυμίσουμε ότι η Ντνίπρο είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό στην προηγούμενη φάση του θεσμού.

Ντνίπρο (Μίρον Μάρκεβιτς): Μπόικο, Ντάγκλας, Λούτσκεβιτς (67’ Ματέους), Φεντέτσκι, Κανκάβα, Λέο Μάτος, Τσεμπεριάτσκο, Φέντορτσουκ, Ροτάν, Κονοπλιάνκα, Σελέζνιοφ (75’ Κάλινιτς).

Στον πάγκο: Λάστουβκα, Βλαντ, Μπέζους, Μπρούνο Γκάμα, Σακχόβ.

Νάπολι (Ράφα Μπενίτεθ): Αντούχαρ, Μπρίτος, Μάτζιο, Γκουλάμ, Αλμπιόλ, Νταβίντ Λόπεζ (77’ Ενρίκες), Ινλέρ, Γκαμπιαντίνι (55’ Χάμσικ), Καγεχόν, Ιγκουαΐν, Ινσίνιε (61’ Μέρτενς).

Στον πάγκο: Ραφαέλ Καμπράλ,, Κουλιμπαλί, Ζορζίνιο, Γκαργκάνο.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ