2015-05-15 09:15:18
Φωτογραφία για ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ Ο ΦΡΙΤΖΟΝ ΘΕΛΕΙ... ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Το πόσο έχουν... «πονέσει» στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τον Ολυμπιακό από τις δύο... «σφαλιάρες» που υπέστησαν στα Final-4 της Πόλης και του Λονδίνου φαίνεται ξεκάθαρα από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι παίκτες της «ρώσικης αρκούδας» τον ημιτελικό της Παρασκευής.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Βιτάλι Φριτζόν, ο οποίος σε αντίθεση με τον Τεόντοσιτς (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) κάνει λόγο για προσπάθεια... εκδίκησης από την ομάδα του!

«Δύο συνεχείς χρονιές ο Ολυμπιακός μάς έφραξε το δρόμο στο F4. Θέλουμε οπωσδήποτε να πάρουμε εκδίκηση. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το παρελθόν, αλλά το σήμερα. Και αυτή τη φορά έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, με εξαιρετικό ρόστερ και σε άριστη κατάσταση», ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου φόργουορντ της «ομάδας του στρατού», ο οποίος στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη

«Ο Ολυμπιακός βασίζεται πολύ στον ηγέτη του, τον Σπανούλη. Το 70% των επιθέσεων περνά από τα χέρια του. Γενικά έχουν πολύ καλή ομάδα, αλλά πολλά εξαρτώνται από τον Σπανούλη».


Ερωτηθείς για το κατά πόσο τον φοβίζει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει να επιδείξει την καλύτερη άμυνα στη φετινή Ευρωλίγκ,α ο Φριτζόν, τόνισε:

«Έχουν πολύ καλή άμυνα, αλλά η ΤΣΣΚΑ έχει το ταλέντο να τα καταφέρει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αν παίξουμε στο μάξιμουμ και σαν ομάδα, έχουμε πολύ καλές πιθανότητες όχι μόνο να πάμε στον τελικό, αλλά και να πάρουμε τον τίτλο. Έχουν περάσει επτά χρόνια από την τελευταία κατάκτηση του τίτλου και το θέλουμε όλοι πολύ».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ