2015-05-15 09:45:41
Φωτογραφία για ΤΑ... ΓΥΡΙΣΕ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ!
Από εκεί που έδειχνε δεκομένη η αποχώρησή του, τα πράγματα προφανώς άλλαξαν και ο Μιραλάς, όχι μόνο μένει στην Έβερτον, αλλά... δηλώνει και ευτυχισμένος!

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που έφερναν τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να επιθυμεί διακαώς την απομάκρυνσή του από την Αγγλία, προχώρησε ο Βέλγος επιθετικός της Έβερτον.

Φευγάτος εμφανιζόταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ο Κέβιν Μιραλάς, ενώ αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, παρακολουθούσαν την περίπτωσή του, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

Τη φημολογία αυτή, όμως, θέλησε να... διαψεύσει ο ίδιος ο παίκτης σε συνέντευξή του στη «Liverpool Echo», καθώς εμφανίστηκε καθησυχαστικός προς τους οπαδούς της Έβερτον σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα. Ο 27χρονος Βέλγος σημείωσε πως είναι χαρούμενος στα «ζαχαρωτά» και τόνισε ότι δεν δήλωσε ποτέ την πρόθεσή του να αποχωρήσει.


«Ήμουν πάντα περήφανος που φοράω τη φανέλα της Έβερτον. Στην αρχή της σεζόν ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τη φόρμα μου. Είχα επιστρέψει από τον τραυματισμό μου και ξεκίνησα τη σεζόν πολύ, πολύ καλά και κάποιοι είπαν πως εγώ θέλω να φύγω, αλλά δεν έχει προέλθει από μένα. Θέλω να διαβεβαιώσω τους οπαδούς μας ότι δεν έχω πει ποτέ πως θέλω να φύγω. Ήμουν πάντα ευχαριστημένος στην ομάδα, η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη εδώ».

Μάλιστα, ο Μιραλάς σημείωσε πως αυτή είναι η καλύτερη του χρονιά με τη φανέλα της Έβερτον. «Πέραν από τους τραυματισμούς, αυτή είναι η καλύτερη σεζόν μου στην Έβερτον και, όποτε με έχει επιλέξει ο προπονητής, έχω δώσει κάτι θετικό. Και όσον αφορά το σκοράρισμα, είμαι δεύτερος στην ομάδα φέτος».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ