2015-05-15 12:28:06
Φωτογραφία για ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΣΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ρίξει ξανά... δίχτυα στην Ιβηρική για τον Ισλάμ Σλιμανί σύμφωνα με δημοσιεύματα από Γαλλία και Αλγερία.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να κάνουν δικό τους τον Σλιμανί είτε με μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς είτε ακόμα και με αγορά.

Ο Αλγερινός διεθνής επιθετικός της Σπόρτινγκ έχει φέτος 13 γκολ σε 30 αναμετρήσεις σε Πορτογαλία και Ευρώπη. Μάλιστα ο δημοσιογράφος του France Football, Ναμπίλ Τζελίτ, αποκάλυψε πως ο Σλιμανί έχει ήδη μιλήσει και με Ολυμπιακό και ομάδες από την Τουρκία όπως η Τραμπζονσπόρ, ωστόσο σημείωσε πως πρώτος στόχος του είναι να αγωνιστεί στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ.

Παράλληλα από την Ιβηρική υπάρχουν σενάρια και για τον επίσης Αλγερινό με γαλλικό διαβατήριο, Ισχάκ Μπελφοντίλ. Ο Μπελφολντίλ έχει συμβόλαιο με την υπό διάλυση Πάρμα έως τον Ιούνιο του 2015 και ουσιαστικά είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί με ομάδα της αρεσκείας του, όπως αναφέρει σ εδημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Παίζει και στα δύο άκρα και στην κορυφή της επίθεσης.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ