2015-05-15 15:08:09
Φωτογραφία για ΓΟΥΙΜΣ : ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΝ...
Αισιόδοξος πως η ΤΣΣΚΑ θα αφήσει πίσω την λειψυδρία… τίτλων και θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα δήλωσε ο Σόνι Γουίμς, μιλώντας στο "sport-fm.gr".

Έχει δώσει το «παρών» στις δύο τελευταίες συμμετοχές της ΤΣΣΚΑ σε Final Four Ευρωλίγκας, όπου στον ημιτελικό στέφθηκαν από ισάριθμες αποτυχίες κόντρα σε Ολυμπιακό (2013) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (2014) αντίστοιχα. Ο Σόνι Γουίμς, ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της εύρυθμης επιθετικής λειτουργίας της ομάδας του, θέλει στην τρίτη του απόπειρα, να φύγει από τη Μαδρίτη, πρωταθλητής Ευρώπης.

Στις δηλώσεις του ο Αμερικανός φόργουορντ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση αυτού του Final Four, εξήρε τον Ολυμπιακό και έκανε τις εκτιμήσεις του για το που θα κριθεί το παιχνίδι.

Αναλυτικά, ο Σόνι Γουίμς μίλησε για:

-Το πώς αισθάνεται πριν τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό:

«Πιστεύω πως είμαι έτοιμος. Το μόνο που σκέφτομαι εδώ και καιρό είναι το αυριανό παιχνίδι. Όλη η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή και την αφοσίωσή μας στο πως θα αγωνιστούμε στον ημιτελικό».


-Το ποια θα είναι τα «κλειδιά» της νίκης στον αυριανό αγώνα:

«Η άμυνα και τα ριμπάουντ. Ο Ολυμπιακός είναι μία εξαιρετικά επιθετική ομάδα, έχει τον Σπανούλη και μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Μπορεί επίσης να παίξει πολύ καλά στην άμυνα. Αν εμείς πάρουμε τα ριμπάουντ και τους περιορίσουμε επιθετικά, θα έχουμε αρκετές πιθανότητες νίκης».

-Τα πολλά χρόνια που έχει η ΤΣΣΚΑ να κατακτήσει το τρόπαιο:

«Γνωρίζω πως η ομάδα έχει επτά χρόνια να κατακτήσει το τρόπαιο. Ελπίζω αυτή να είναι η χρονιά μας. Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά και να κάνουμε αυτά που δεν κάναμε σωστά τα προηγούμενα χρόνια».

-Την παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη κόντρα σε μία ελληνική ομάδα:

«Δε νομίζω πως θα παίξει κάποιον ρόλο αυτό. Είναι σπάνιο, αλλά απλά έτυχε να αντιμετωπίζει ένας Έλληνας προπονητής μία ελληνική ομάδα. Αυτό που θα μετρήσει περισσότερο νομίζω πως θα είναι ποιος από τους δύο αντιπάλους θα δείξει ότι θέλει περισσότερο τη νίκη».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ