2015-05-16 13:14:17
Φωτογραφία για ΥΠΟΚΛΙΣΗ... ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
Παρόλο που έφυγε για μία ακόμη φορά με το κεφάλι... σκυμμένο απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Αντρέι Κιριλένκο δεν δίστασε να απονείμει τα εύσημα στους ερυθρόλευκους.

«Νομίζω πως κάναμε μερικά λάθη στο τέλος, μερικές λάθος αποφάσεις, οι οποίες έβαλαν τη νίκη στα χέρια του Ολυμπιακού και το εκμεταλλεύτηκαν. Νομίζω πως ήμασταν στο +8 με 4 λεπτά ν' απομένουν και τους επιτρέψαμε να σκοράρουν εύκολους πόντους 2-3 φορές. Κάναμε αρκετά καλή δουλειά στην άμυνα, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι κάτω απ' τα καλάθια. Ήταν δύσκολο να σκοράρουν, αλλά κάναμε μερικά φάουλ, ευστόχησαν σε 4 ελεύθερες βολές και μετά ένα layup στον αιφνιδιασμό. Αυτοί οι 6 πόντοι μάς έβαλαν σε δύσκολη θέση.

Μετά ο Σπανούλης έβαλε μερικά τρίποντα. Είναι μεγάλος παίκτης, αλλά δε μπορείς να υποτιμήσεις τους υπολοίπους. Κράτησαν το παιχνίδι μέχρι ο Σπανούλης ν' αναλάβει δράση. Ο υπόλοιπος Ολυμπιακός έκανε σπουδαία δουλειά για 37 λεπτά, παλεύοντας να μείνει κοντά στο σκορ μέχρι τέλους. Όπως είπα, αυτά τα 2-3 λεπτά πριν απ' τη λήξη ήταν κρίσιμα για εμάς. Τα σουτ του Σπανούλη ήταν κρίσιμα και σημαντικά για τη νίκη, νικητήρια σουτ, αλλά δεν θα 'πρεπε να 'χουμε φτάσει σ' αυτό το σημείο», ήταν τα λόγια του Ρώσου αστέρα που πιθανότατα σταματάει το μπάσκετ στο τέλος της σεζόν.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ