2015-05-16 16:22:31
Φωτογραφία για Μερκούρη: Μασόνος ο Γερολυμάτος και αντίχριστος ο Αγάθωνας
Τις παλιές καλές trash εποχές μας θύμισε η συζήτηση στην εκπομπή ''Μία' για τα ιερά λείψανα της Αγίας Βαρβάρας με την Ειρήνη Μερκούρη να στρέφεται κατά πάντων.

Πρώτος στο στόχαστρό της, μπήκε ο Αγάθωνας ο οποίος ειρωνεύτηκε τη γιατρό κ. Ανεμοδούρα σχολιάζοντας: ''Η κυρία που μιλάει είναι γιατρός; Θα πρέπει να της πάρουν την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Αν είστε εσείς γιατρός, εγώ είμαι Κινέζος βατραχάνθρωπος''.

Η απάντηση δεν ήρθε από τη γιατρό αλλά από την Ειρήνη Μερκούρη η οποία χαρακτήρισε τον Αγάθωνα ως αντίχριστο. ''Σίγουρα είστε άθεος και αντίχριστος και έχετε κάτσει και έχετε αράξει ως κάποιος και είστε μέσα στο σκοτάδι. Μέσα στο σκότος. Δεδομένο αυτό. Εύχομαι κάποια στιγμή να μετανοήσετε γιατί είστε σε απόλυτο σκοτάδι''.

Κάπου εδώ ξεκινάει το σόου με την τραγουδίστρια και τον Αγάθωνα να πετούν ατάκες ο ένας στον άλλον, σαν παιχνίδι πινγκ πονγκ. Μέχρι το θέμα των αιρέσεων μπλέχτηκε στη συζήτηση.


''Ο λόγος που αυτή τη στιγμή μιλάω με έναν Αντίχριστο, είναι άνθρωπος κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν και σας ευχαριστώ που με καλέσατε να μιλήσω για τον Ιησού Χριστό και την Αγία Βαρβάρα και τα λείψανα της. Δεν υπάρχει ειδωλολατρεία. Οι Αντίχριστοι έχουν κάνει αιρέσεις τεράστιες και το ξέρουμε. Μιλάτε σε μια Ελλάδα ορθόδοξη προσέξτε'', σχολίασε η Ειρήνη Μερκούρη.

Ο Αγάθωνας τότε απάντησε: ''Δυστυχώς, η Ελλάδα κάποτε ήταν Ελλάδα, δεν ήταν χριστιανική χώρα και ούτε ορθόδοξη''.

Το σόου δε σταμάτησε εκεί και τα πυρά εκτοξεύθηκαν προς τον Γιώργο Γερολυμάτο ο οποίος δήλωσε αντίθετος με την εκκλησία. Σε αυτό το σημείο, μπήκε και η μασονία στην κουβέντα. ''Κύριε Γερολυμάτε καλησπέρα, Χριστός Ανέστη, τι κάνετε; Προφανώς είστε μασόνος ε; Πιστεύετε σε τρεις διαφορετικές θρησκείες. Είναι μασονία. Λέτε θαύματα γίνονται παντού, είπε και ο θεός ο Ιησούς Χριστός, ο πραγματικός, η Αγία Τριάδα, ότι θεοί θα λέγονται πάρα πολλοί. Δεν μπορεί να λέτε ότι είστε χριστιανός και να λέτε ότι γίνονται θαύματα ο μασονισμός ο βουδισμός αυτό λέγεται μασονία''.

Και ο Γιώργος Δασκουλίδης δε ''γλίτωσε'' από τον χείμαρρο Ειρήνη Μερκούρη. ''Ξεκαθάρισε για ποιον μιλάς γιατί πριν είπες πίσω από τις κάμερες ότι εγώ είμαι φανατική, Εσύ είσαι Αντίχριστος ρε Γιώργο άμα το πάμε έτσι, εσύ δεν είσαι χριστιανός, εσύ είσαι ψεύτης χριστιανός, είσαι δήθεν χριστιανός''.

Πηγή: ladylike
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ