2015-05-16 19:58:05
Φωτογραφία για O Δαμαβολίτης για την επικείμενη συμφωνία και τις κόκκινες γραμμές
Την Παρασκευή 15 Μαίου o Κώστας Δαμαβολίτης μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη (ΒΗΜΑ FM) για τη συμφωνία και τις «κόκκινες» γραμμές.

Την επικείμενη “συμφωνία” της συγκυβέρνησης με τους δανειστές και τις αντιδράσεις που αρχίζουν να καταγράφονται, κλήθηκε να σχολιάσει ο βουλευτής Ηρακλείου των ΑΝ.ΕΛ, Κωστής Δαμαβολίτης.

Ερωτηθείς για την συμφωνία και για το δίλημμα «εκλογές ή δημοψήφισμα», ο κ. Δαμαβολίτης μίλησε για μια «τρίτη λύση», επισημαίνοντας ότι, “εμείς εξουσιοδοτηθήκαμε με μια συγκεκριμένη εντολή, να διαπραγματευτούμε χωρίς υφεσιακά μέτρα, εντός ευρώ. Όταν έρθει ολοκληρωμένο, αποκρυσταλλωμένο το πρόγραμμα, πρέπει οπωσδήποτε να λάβουμε εκ νέου εξουσιοδότηση. Αυτομάτως πρέπει να ξανάρθουμε σε άμεση επαφή με τον κόσμο, ακολουθώντας τις ίδιες προεκλογικές διαδρομές και από εκεί να πάρουμε εκ νέου εντολή, για να είμαστε συνυπεύθυνοι για τις πράξεις μας. Ο καθένας από εμάς έχει  μια υπόσταση και μια αξιοπρέπεια, την οποία ο κόσμος την αξιολογεί, αν οι ψηφοφόροι μου δεν δεχθούν τη συμφωνία, είναι θέμα της κοινοβουλευτικής ομάδας να αποφασίσει”.


Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ αναφορικά με τη δική του στάση, σε μια ενδεχόμενη αποτυχία των διαπραγματεύσεων δήλωσε ότι, “η ψήφος η δική μου έχει να κάνει με την βαρύτητα των θεμάτων. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή θα πρέπει να αναθεωρηθεί η εντολή που πήρα, να συναποφασίσουμε με αυτούς που με επέλεξαν. Εφόσον οι ψηφοφόροι μου δεν δεχθούν τη συμφωνία αυτή, η οποία θα επηρεάσει άμεσα το μέλλον της Πατρίδας μας, αρμόδιο όργανο για να αποφασίσει είναι η Κ.Ο του κινήματος. Μέσω των εργασιών θα γίνει μια ζύμωση στην Κοινοβουλευτική ομάδα και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν”.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ