2015-05-16 21:22:24
Φωτογραφία για Πάτρα: Στους δρόμους το επόμενο δεκαπενθήμερο οι συνταξιούχοι
Το Συντονιστικό Συνταξιούχων ΙΚΑ , ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΤΣΑ, ΔΕΗ, ΟΑΕΕ-ΤΑΕ καλεί όλους τους συνταξιούχους την Τετάρτη στις 20 Μάη στις 10 π.μ στο Συλλαλητήριο στην πλατεία Γεωργίου, μαζί με τους εργαζόμενους στον κλάδο της Υγείας –Πρόνοιας.

Την Πέμπτη 14 Μάη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην 6η Υ.Π.Ε στις 10 π.μ. (Ύπατης 1 & Νέα Εθνική οδός Πατρών Αθηνών.)

Την Τρίτη 12 Μάη στις 12 π.μ, τα συνταξιουχικά Σωματεία θα δώσουν συνέντευξη τύπου στο Ε.Κ. Πάτρας.

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνουν :

Να απαιτήσουμε να σταματήσει η σημερινή απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση στη δημόσια υγεία- πρόνοια για ασθενείς και εργαζόμενους. Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από τα μεγάλα λόγια της κυβέρνησης αυτή η άθλια κατάσταση που κυριαρχεί στο χώρο της Υγείας. Όσο δεν θίγεται και δεν καταργείται η επιχειρηματική δράση στον τομέα της Υγείας - Πρόνοιας, όσο η χώρα είναι προσδεμένη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κανένα φως στο τούνελ δεν μπορεί να υπάρξει στα πλαίσια αυτής της πολιτικής «πρώτα οι δανειστές και η ανάπτυξη των κερδών», στα πλαίσια της πολιτικής του εξωραΐζει την Ευρωπαϊκή Ένωση
. Δεν χαρίζουμε τίποτα στα μονοπώλια, στην Ε.Ε. και στους πολιτικούς τους εκπροσώπους.Να παλέψουμε για την ανάκτηση όσων έχουμε χάσει όλα αυτά τα χρόνια, για όσα έχουμε πραγματικά ανάγκη εμείς και οι οικογένειες μας.Διεκδικούμε με κριτήριο τις σύγχρονες ανάγκες, την αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία- πρόνοια με πλήρη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση.Κατάργηση όλων των πληρωμών των ασθενών και της επιχειρηματικής δράσης σε υγεία- πρόνοια.Δεν αποδεχόμαστε να συνεχίζουμε να πληρώνουμε, να βαδίζουμε ένα δρόμο θυσιών με μόνο κερδισμένο το μεγάλο κεφάλαιο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ