2015-05-17 04:24:07
Φωτογραφία για Ήταν πολύ τσαπερδόνα η Μενεγάκη - Μου έπιασε το χεράκι και...
Ο Γιώργος Πολυχρονίου μίλησε για την πρώτη του συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη το μακρινό 1994 και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της γνωριμίας τους.΄ Στην εκπομπή "Join Us" ο γνωστός παρουσιαστής είπε:

"Δεν την επέλεξα εγώ. Λέω παιδιά, ούτως ή άλλως δεν θα προλαβαίνει να μιλήσει όποια και να επιλέξετε. Ήταν τρεις τελικά απ' ό,τι μου έλεγε ο Νίκος ο Χασίδ. Μου λέει θα σου φέρω αυτή που νομίζουμε εμείς ότι είναι καλύτερη. Μας τη φέρνει σπίτι, με τη Μάγκυ. Ήταν και αυτός. Πήγαμε και φάγαμε σε ένα ωραίο εστιατόριο, Ιταλικό. Ήταν πολύ τσαπερδόνα, με εντυπωσίασε. Λέω έλα να σου δείξω τους το σπίτι, τους δίσκους. Που να φανταστώ ότι ήταν αδιάφορη. Κάνω αυτή την περιοδεία αξιωματικού φυλακής σε όλες τις νεοεισερχόμενες γκόμενες με σκοπό να τις εντυπωσιάσω. Αλλά αυτή θα νόμιζε ότι θα δείξω ποιος ξέρει κανένα άλλο αντικείμενο, κανένα πίνακα ακριβό. Εγώ δεν έχω τέτοια πράγματα. Νομίζω έχω ένα ψυγείο και ένα πλυντήριο. Δεν είμαι και σίγουρος. Έχω μόνο δίσκους. Είναι όλες αδιάφορες. Γι αυτό ερωτεύτηκα τη Μάγκυ, που εκστασιάστηκε όταν πρωτομπήκε στο διαμέρισμά μου.

Έτσι την επέλεξα. Είναι γατονίτσα, μου έπιασε το χεράκι, έδειξε μια φιλικότητα αλλά ταυτόχρονα και θηλυκότητα. Ήταν και πολύ μικρή τότε. Ήταν λαμπερή".

Ενώ σε ερώτηση που έγινε για το αν τη φλέρταρε είπε: "Όχι ήμουν με τη Μάγκυ. Μας πρόλαβε η Μάγκυ Γιώργο μου". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ