2015-05-17 17:00:19
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο... ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΘ
Την προετοιμασία της για τον τελικό της Ευρωλίγκας, απόψε στις 21:00 κόντρα στον Ολυμπιακό, ολοκλήρωσε το βράδυ του Σαββάτου (16/5) η Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις δηλώσεις τους οι «μερένχες» μίλησαν με μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου όμως τόνισαν το πόσο πολύ θέλουν αυτή τη φορά την κούπα.

Ο γκαρντ της Ρεάλ Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ανέφερε για τον τελικό: «Φυσικά και είμαστε ενθουσιασμένοι! Έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε Πρωταθλητές Ευρώπης. Έχουμε έρθει ως εδώ δύο φορές κι έχουμε παίξει πολύ σημαντικά παιχνίδια όλοι στην καριέρα μας. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και να έχουμε καλό πλάνο. Πρέπει να πιστέψουμε πως όλα θα πάνε καλά. Βοηθάει που έχουμε βρεθεί ξανά σε τελικό. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη επί της Φενέρ στον ημιτελικό. Ξεκουραστήκαμε και είμαστε έτοιμοι για να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε με ένταση από το πρώτο λεπτό. Ο Ολυμπιακός είναι σκληρή ομάδα και παίζει με αυτοπεποίθηση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να κάνουμε αυτό που έχουμε σχεδιάσει».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ