2015-05-17 19:24:06
Φωτογραφία για ΕΦΙΣΤΑ ΤΗΝ... ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΣΛΟΤΕΡ
Ο Σπανούλης είναι αναμφίβολα ο ηγέτης του Ολυμπιακού, ωστόσο σύμφωνα με όσα είπε ο Μάρκους Σλότερ στον "ΣΠΟΡ FM 94,6" θα ήταν... λάθος για τη Ρεάλ Μαδρίτης να εστιάσει μόνο σε εκείνον.

Χαλαρή και ήρεμη θα πρέπει να μπει η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν κι άλλους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη… ζημιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκους Σλότερ:

Για τον τελικό με τον Ολυμπιακό: «Θα πρέπει να μπούμε ήρεμοι στο παρκέ και να το κάνουμε με το σωστό τρόπο. Να είμαστε χαλαροί και όχι σφιγμένοι».

Για την παρουσία των οπαδών της Ρεάλ: «Ελπίζω να μας βοηθήσουν όπως το κάνουν πάντα. Στον ημιτελικό είχαμε τη συμπαράστασή τους, αλλά ήταν και πολλοί οπαδοί της Φενέρ. Επίσης και ο Ολυμπιακός έχει πολλούς οπαδούς εδώ, αλλά ελπίζω να είναι σαν ματς εντός έδρας».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Ο Σπανούλης είναι ένας μεγάλος παίκτης. Όμως, δεν είναι μόνο καλός σκόρερ, αλλά και καλός δημιουργός και θα πρέπει να έχεις την προσοχή πάνω του. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτός, γιατί ο Ολυμπιακός έχει κι άλλους που μπορούν να σκοράρουν».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ