2015-05-17 21:06:07
Φωτογραφία για Χώρα «γεροντολάγνα» η Ελλάδα, δηλώνει ο Μπάμπης Στόκας [video]
Για τον Μπάμπη Στόκα, τα μέρη ήταν «γνώριμα και αγαπημένα» Όπως λέει ο ίδιος, έχει έρθει πολλές φορές στην Τρίπολη (αφού μεγάλωσε στην πόλη της Καλαμάτας ), αλλά για πρώτη φορά τραγούδησε στο Olive Green.

Ένας ερμηνευτής που κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει στους θρυλικούς «Πυξ Λαξ», εδώ και πολλά χρόνια, ήρθε στην Τρίπολη και συνάντησε την Έλλη Αρτοπούλου, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση ...

«Είμαι τυχερός διότι ζω από αυτό που αγαπάω» λέει ο Μπάμπης Στόκας, που ετοιμάζει ένα δίσκο, με παλιά δικά του τραγούδια τα οποία θα ερμηνεύσουν σπουδαίοι καλλιτέχνες, φίλοι του, όπως Αλεξίου, Τσανακλίδου, Θηβαίος, Γαλάνη και πολλοί άλλοι.

Ο ίδιος λέει ότι «δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και κακό έντεχνο τραγούδι» και προσθέτει: «Δεν μου αρέσει το επιφανειακό τραγούδι. Το καλό τραγούδι είναι αυτό που μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Αυτό που σε κάνει να νιώθεις σαν να σηκώνεις την πέτρα να δεις από κάτω..»


Αποκαλύπτει ότι αυτό που θέλει να κάνει είναι να γυρίσει τον κόσμο, ως τουρίστας και δεν διστάζει να πει ότι «αν μου έδειχνε ο κόσμος ότι πρέπει να πάω σπίτι μου, θα πήγαινα ευχαριστημένος».

Για τον Μπάμπη Στόκα, «ο έρωτας, αν είναι εύκολος, δεν είναι έρωτας. Ότι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο»...

Όσο για το τραγούδι, που θα αφιέρωνε στη νεολαία; «Το σκοτάδι του ενός, οι δυο μαζί το κάνουν φως». Θεωρεί την Ελλάδα, χώρα «γεροντολάγνα» και τη νεολαία υποτιμημένη.

«Ένας δημιουργός και καλλιτέχνης, με τις ερμηνείες του οποίου και ποιος δεν έχει «νιώσει»... πονέσει... αγαπήσει... χωρίσει... τα 'χει ξαναβρεί...

Ένας άνθρωπος συνειδητοποιημένος, ο οποίος δεν κάνει εκπτώσεις ... στην τέχνη και στο συναίσθημα του, με πλούτο ψυχής»!
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ