2015-05-17 23:00:10
Φωτογραφία για Γ.Παπανδρέου: Είμαστε στο πλευρό της κυβέρνησης για να βγούμε απ'το αδιέξοδο
Στην Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου και σε συναντήσεις που είχε σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τόνισε ότι το ΚΙΔΗΣΟ θα στηρίξει τη νέα κυβέρνηση «Εμείς στηρίζουμε την προσπάθεια της χώρας για μια συμφωνία που θα μας επιτρέψει να ξεφύγουμε από το αδιέξοδο» τόνισε κατά την περιοδεία του και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια συμφωνία: «που θα μας δώσει τη δυνατότητα να σταθούμε στα πόδια μας χωρίς στήριξη και θα πετύχουμε να εξασφαλίσουμε από τις αγορές τα κεφάλαια που έχουμε ανάγκη. Όπως το πέτυχαν η Ιρλανδία και η Πορτογαλία».

Έκανε λόγο για χρέος της κυβέρνησης και των Ευρωπαίων εταίρων μας «να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να υπερβούν τα αδιέξοδα», ενώ τόνισε πως «είναι ώρα να υπάρξει μια συμφωνία, ως το αναγκαίο βήμα ασφαλούς πορείας της χώρας. Προϋπόθεση για να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές για μια Ελλάδα ευημερίας και δικαίου».

Και καταλήγοντας είπε: «Η Πατρίδα χρειάζεται εδώ και τώρα πρωτοβουλίες υπέρβασης του αδιεξόδου. Απαιτείται ανάληψη ευθύνης και αποφάσεις. Τίποτα δεν υπάρχει χωρίς κόστος» και συμπλήρωσε «όλοι σήμερα αντιλαμβάνονται πια, ότι όποιοι πήραν το κόστος για να σωθεί η χώρα από μια εθνική καταστροφή, δεν το έκαναν χωρίς πόνο». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ