2015-05-18 00:13:11
Φωτογραφία για Σόιμπλε σε Βαρουφάκη: Παρ'τε δρόμο απ'το ευρώ!
Στη συνάντηση που είχαν στις Βρυξέλλες στις 11 Μαΐου ο Γιάνης Βαρουφάκης με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, φαίνεται πως έπεσε στο τραπέζι γι ακόμη μια φορά, η αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ «Φύγετε από την Ευρωζώνη και σας δίνουμε κλειδωμένη ισοτιμία ευρώ - δραχμής, κλειδωμένο χρέος και "οδοιπορικά"» φαίρεται να είπε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το protothema.gr, κάτι βέβαια που δε συνάδει με τα όσα είχε πει στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Τότε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών είχε υποστηρίξει ότι ήταν μια από τις πιο εποικοδομητικές συνομιλίες που είχε ποτέ με τον Γερμανό ομόλογό του και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό.

Μάλιστα, τα παραπάνω, φαίνεται πως ήταν και ο λόγος για να ξεσπάσει την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός στην Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ: «Προτιμώ μια εσωκομματική κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ παρά μια καταστροφική κρίση για την Ελλάδα. Ας το καταλάβουν επιτέλους ότι όποιος θέλει έξοδο από το ευρώ είναι με τον Σόιμπλε, που θέλει να πάει τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό περιθώριο». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ