2015-05-18 04:16:08
Φωτογραφία για Η Αριστερή Πλατφόρμα πιο σκληρή από ποτέ - Κανένας συμβιβασμός!
Ανυποχώρητη δείχνει η Αριστερή συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, που εκφράζεται από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη μέσω της ιστοσελίδας iskra.gr.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο σάιτ, το ενδεχόμενο μη συμφωνίας θα στοιχίσει περισσότερο στους «εταίρους», αφού η Ελλάδα διαθέτει πολλές εναλλακτικές.

Στο άρθρο της ιστοσελίδας που έχει τίτλο «Οι δανειστές δεν διαπραγματεύονται. Εκβιάζουν συμφωνία άτακτης υποχώρησης» γίνεται αναφορά στο απόρρητο έγγραφο του ΔΝΤ, το οποίο διέρρευσε χθες και που όπως σημειώνει το iskra.gr, αναφέρει ότι η χρεοκοπία της χώρας βρίσκεται επί θύραις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δανειστές και οι εκπρόσωποί τους ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση να υποχωρήσει κατά κράτος από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, να εγκαταλείψει τις προοδευτικές αρχές της και αξίες και να λάβει νέα σκληρά νεοφιλελεύθερα μέτρα, όπως ακριβώς και οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις.

Όμως, όπως αναφέρει το iskra.gr, η Ελλάδα οφείλει να μην υποκύψει «και δεν θα υποκύψει, στις πιέσεις των δανειστών για αθέμιτους συμβιβασμούς που θα περιλαμβάνουν μέτρα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, κόντρα στις ριζοσπαστικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ