2015-05-18 08:58:23
Φωτογραφία για Έχασε το μάτι του ο νεαρός που τραυματίστηκε σε μπαρ - Στα ίχνη του δράστη η ΕΛ.ΑΣ.
Έχασε τελικά την όραση του από το δεξί μάτι ο νεαρός Ηρακλειώτης, ο οποίος πήγε με την παρέα του να διασκεδάσει σε γνωστό μπαρ του Ρεθύμνου και από το πουθενά "δέχθηκε" ένα ποτήρι στο πρόσωπο όπως είχε αποκαλύψει το Cretalive.

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όπου διακομίστηκε αρκετές ώρες μετά το περιστατικό, δεν υπήρξε σωτηρία για την όραση του, γεγονός που έχει καταβάλλει ψυχολογικά τόσο το νεαρό όσο και την οικογένεια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα "Πατρίς", ο τραυματίας έχει δώσει κατάθεση ενώ εξετάστηκε και από τον ιατροδικαστή. Κατάθεση κλήθηκαν να δώσουν και οι δύο φίλοι του. Αστυνομικές πηγές  αναφέρουν ότι η Αστυνομία ήδη έχει στα χέρια της το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μπαρ, το οποίο αναμένεται να αποσταλεί στην Αθήνα για ανάλυση. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης επισημαίνουν ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία για την ταυτότητα του ατόμου το οποίο πέταξε το ποτήρικαι προκάλεσε τον βαρύ τραυματισμό του Ηρακλειώτη.


Με βάση τις συγκεκριμένες πληροφορίες πρόκειται για άτομο, το οποίο έχει απασχολήσει κατ ́επανάληψη τις Αρχές.

Ο νεαρός και η οικογένεια του εμφανίζονται αποφασισμένοι να κινηθούν δικαστικά, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι ευθύνονται για την μόνιμη βλάβη που υπέστη ο νεαρός αναίτια. Εντός των ημερών αμένεται να πάρει εξιτήριο οπότε και δια του συνηγόρου της οικογένειας, Άρη Ροζάκη, θα υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ θα γίνει και δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ