2015-05-18 19:06:34
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ...
Μετά το... τζαρτζάρισμα που είχε με τον Βασίλη Σπανούλη και ότι είπε για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο Γιόνας Ματσιούλις επιστρέφει με τη δήλωση ότι... "η ΤΣΣΚΑ ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό και έπρεπε να είναι στον τελικό".

Συνεχίζει να προκαλεί ο Γιόνας Ματσιούλις στις δηλώσεις που έκανε για την κατάκτηση του τροπαίου από τη Ρεάλ και ενώ είχε προηγηθεί το... τζαρτζάρισμα με τον Βασίλη Σπανούλη -που κατά του Λιθουανού το ρηθέν τον αποκάλεσε "πουθενά". Για την ακρίβεια "τίποτα", αλλά μικρή σημασία έχει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Μετά λοιπόν, την απρεπή χειρονομία και τη... διευκρίνιση "ποτέ δεν φοβήθηκα τον Ολυμπιακό, όσες φορές και αν τον αντιμετώπισα", επέστρεψε με νέα τοποθέτηση.

Εξήγησε, στο "rsport.ru" ότι "ο τελικός αυτού του Final Four έπρεπε να είναι Ρεάλ-ΤΣΣΚΑ. Ειλικρινά, αυτή είναι η άποψη μου. Ήταν άδικη η νίκη του Ολυμπιακού, γιατί οι Ρώσοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ήταν πιο δυνατοί και μπορούσαν να 'χουν νικήσει, μετά την επιστροφή των "ερυθρόλευκων". Τέλος πάντων, δεν έγινε αυτό, παίξαμε με τον Ολυμπιακό και νικήσαμε. Είμαστε απερίγραπτα χαρούμενοι. Η Ρεάλ περίμενε για αυτό το τρόπαιο πολλά χρόνια. Αξίζαμε τη νίκη. Κάναμε όσα έπρεπε, μεταξύ των οποίων και να τακτοποιήσουμε τον Σπανούλη".

* Έχει ο καιρός γυρίσματα λέμε εμείς τώρα... και να ΄σαι σίγουρος Ματσιούλις ότι ΔΕΝ ξεχνάμε!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ