2015-05-18 21:07:21
Φωτογραφία για ΣΛΟΥΚΑΣ : ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ... ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Τα τρίποντα του Τζέσι Κάρολ και η απώλεια συγκέντρωσης του Ολυμπιακού καθόρισαν τον τελικό του Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα που τονίζει: «Φέτος αξίζουμε το Πρωτάθλημα ακόμη παραπάνω από άλλες χρονιές».

«Μετά τα τρία σερί τρίποντα του Κάρολ στο τέλος της τρίτης περιόδου, ο τελικός έγειρε υπέρ της Ρεάλ», επισήμανε στο pamesports.gr ο 25χρόνος γκαρντ των ερυθρόλευκων και χαρακτήρισε επιτυχημένη την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα της φετινής σεζόν, έστω και εάν δεν κατακτήθηκε ο τίτλος.

Όσο για την επόμενη ημέρα ο Σλούκας υπογράμμισε ότι η κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή είναι ο μεγαλύτερος στόχος από την αρχή της σεζόν.

- Ήταν μια επανάληψη του τελικού του Λονδίνου με αντίστροφους ρόλους;

«Όχι δεν νομίζω. Απλά χάσαμε την συγκέντρωση μας στο δεύτερο δεκάλεπτο και στο τέλος της τρίτης περιόδου τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και όταν αφήνεις τέτοιας ποιότητας παίκτες να βάλουν τα ελεύθερα σουτ, να παίξουν στον ρυθμό τους, είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψεις την κατάσταση
. Τα τρίποντα του Κάρολ ήταν πολύ καθοριστικά, ενώ εμείς χάσαμε δύο ελευθέρα σουτ με τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη. Συμβαίνουν αυτά… Χρειάζεται και τύχη σε τέτοια παιχνίδια και εμείς δεν την είχαμε. Μετά τα τρίποντα του Κάρολ το παιχνίδι έγειρε στην Ρεάλ».

- Είχατε 14 άστοχες βολές και 5/23 τρίποντα, ενώ το σκορ δεν πήγε πολύ ψηλά. Χάσατε από την επίθεση;

«Είχαμε πρόβλημα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Στην άμυνα σε ορισμένα σημεία και στην επίθεση στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Οι βολές παίζουν σημαντικό ρόλο σε τέτοιους αγώνες. Ξέραμε ότι όλη την σεζόν είχαμε πρόβλημα στις βολές, δουλεύουμε σε αυτό τον τομέα. Σε έναν τελικό οι λεπτομέρειες παίζουν μεγάλο ρόλο».

- Ο Ολυμπιακός έκανε δύο υπερβάσεις για να φτάσει μέχρι τον τελικό, απέκλεισε την Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό με ανατροπή. Αδειάσατε ψυχολογικά;

«Όχι, όταν παίζεις τελικό τα ξεχνάς όλα και δίνεις το 100%, σε έναν αγώνα δίχως αύριο. Απλά η συγκέντρωση μας χάθηκε σε ένα σημείο και έτσι χάθηκε ο αγώνας για μας».

- Για τον κόσμο του Ολυμπιακού ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του ελληνικού Πρωταθλήματος «Και για μας είναι ο μεγαλύτερος στόχος από την αρχή της σεζόν. Θεωρείται επιτυχημένη η πορεία μας στην Ευρωλίγκα, αν και δεν πήραμε τον τίτλο. Τώρα πάμε να πάρουμε έναν τίτλο, γιατί φέτος νομίζω ότι το αξίζουμε ακόμη παραπάνω από άλλες χρονιές».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ