2015-05-18 22:28:18
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΠΣΜ Η ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Η ομάδα της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη επικράτησε με 2-1 της Ακαδημίας Κούδα στον τελικό και κατέκτησε το Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Οι Παίδες που αποτέλεσαν πριν από 1,5 χρόνο την "μαγιά" από την οποία δημιουργήθηκε η Σχολή κατάφεραν κάτι μοναδικό και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Η ομάδα της Σχολής μας επικράτησε με 2-1 στον τελικό του Πρωταθλήματος που διεξήχθη στη Μίκρα της Ακαδημίας Κούδα και δίκαια έφτασαν στην κορυφή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας, καθώς μόλις στο 8' ο Ευθυμιάδης άνοιξε με κοντινό πλασέ το σκορ από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από πολύ καλή ενέργεια και ασίστ του Πανταζή. Η Σχολή μας στο 22' διπλασίασε τα τέρματά της πάλι με τον Ευθυμιάδη, ο οποίος πέρασε όλη την άμυνα της Ακαδημίας Κούδα και με όμορφο πλασέ να γράφει το 2-0. Η Ακαδημία Κούδα κέρδισε πέναλτι πριν το φινάλε του ημιχρόνου αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει! Τελικά η αντίπαλος του Ολυμπιακού μείωσε σε 2-1 στο 2ο ημίχρονο.


Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Αντώνης Λεπιτσάς παρέταξε στο γήπεδο τους: Φουντούκα, Τσάνο, Κατσαούνη, Σωτηριάδη, Ελευθεριάδη, Γκουτζιουρίδη, Παπαδόπουλο Δ., Ακριτίδη, Πανταζή, Γαβανά, Ευθυμιάδη. Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Καμουλάκος, Γεωργιάδης, Ζήσης, Τζαρτζάνης, Πολυχρονιάδης, Μπράτσια και Τζιοβανάκης, ενώ στην αποστολή συμμετείχαν και οι Αλυμπάκης και Παπαδόπουλος Ανδρέας.

Στην διάρκεια της χρονιάς αγωνίστηκαν 42 παιδιά με την φανέλα της ομάδας μας. Τα ονόματα των υπολοίπων αθλητών: Γιτσόπουλος, Γκρίκας, Διλμπέρης, Εφραιμίδης, Ηλιάδης, Καζλάρης, Καλέμος, Καραποστόλου, Λαμπριανίδης, Μαραγιάννης, Μόλα, Μπαϊρακταρίδης, Ξανθόπουλος, Ξουφλάκης, Οικονομίδης, Παπακωνσταντίνου, Πιτσούλης, Πρέζιος, Ρούντος, Τσάνο, Χαραλαμπίδης, Χριστοδούλου.

Μαζί με τον κ. Λεπιτσά το προπονητικό τιμ αποτελεί ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Ταχύρης και ο προπονητής κ. Θέος.

Τον σπουδαίο αγώνα της Σχολής μας παρακολούθησαν ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης και ο Επικεφαλής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος οι οποίοι συνεχάρησαν τους παίκτες και το προπονητικό τιμ.

Οι Παίδες της Σχολής μας ξεκίνησαν τους αγώνες τους στις 4 Οκτωβρίου, και ακολουθώντας μια ξέφρενη πορεία έφτασαν στην κορυφή του ομίλου με ρεκόρ 12-0-2, αήττητοι εντός έδρας (6-0-0) και γκολ 60 υπέρ και μόλις 2 κατά. Στη συνέχεια στα «διπλά» παιχνίδια, απέκλεισε στους «16» την ΑΕ Ωραιοκάστρου, στους «8» τους Κανονιέρηδες και στα ημιτελικά τον ΠΑΟΚ!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ