2015-05-19 14:44:07
Φωτογραφία για Η οργανωμένη διάρρηξη που επέφερε 150.000 ευρώ - Ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τις κάμερες ασφαλείας!
Οργανωμένο κύκλωμα και επαγγελματίες φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από την διάρρηξη σε κατάστημα ειδών υγιεινής, στην περιοχή του Μιντιλογλίου, στην Πάτρα...

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες προκύπτουν από τις εικόνες που έχει καταγράψει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, οι διαρρήκτες ήταν έξι και παρέμειναν στο κατάστημα για περίπου δυόμιση ώρες.

Οι δράστες μπήκαν από την πλαϊνή πόρτα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, γεγονός που αποδεικνύει ότι γνώριζαν την ύπαρξη των καμερών, ενώ σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν εντοπίστηκαν αποτυπώματα, αφού φαίνεται ότι φορούσαν γάντια.

Οι διαρρήκτες αρχικά προσπάθησαν να ανοίξουν την κεντρική πόρτα του καταστήματος αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι στράφηκαν στην πλαϊνή. Από εκεί κατάφεραν και αφαίρεσαν αντικείμενα τα οποία είχαν χαλκό, με την αξία τους να ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.

Αυτό το οποίο προκάλεσε εντύπωση είναι το γεγονός ότι έφυγαν σαν κύριοι από την κεντρική είσοδο, σπάζοντας το λουκέτο της καγκελόπορτας, ενώ δεν ξέχασαν και να την κλείσουν. Κίνηση η οποία αποδεικνύει αφενός την ψυχραιμία τους και αφετέρου το γεγονός ότι δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να δείχνει κάτι την δράση τους.

Το φορτηγό της επιχείρησης το εγκατέλειψαν σε παράδρομο της περιμετρικής οδού. Η αστυνομία προσπαθεί με όσα στοιχεία έχει στην διάθεση της να φτάσει στα ίχνη των δραστών, ενώ κανείς δεν ξεφεύγει από το «μικροσκόπιο» των ερευνών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ