2015-05-20 09:02:47
Φωτογραφία για «Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ!»
Χαρούμενος και περήφανος για τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, είναι ο Γιώργος Παύλου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Θρύλος Α.Ε. μίλησε στον «Γαύρο» με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Νέους του Ολυμπιακού και δήλωσε πως οι τίτλοι δείχνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, όπως τους τα είπα και μέσα στα αποδυτήρια. Ηταν μία δύσκολη χρονιά για εμάς, στην οποία φτάσαμε να έχουμε 14 βαθμούς από τον δεύτερο στη βαθμολογία και χωρίς μάλιστα να έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα ακόμα! Είχαμε Ελλάδα και Champions League, αλλά φάνηκε μέσα από την ομάδα η δουλειά που γίνεται στο Ρέντη και η ποιότητα που υπάρχει σε προπονητές και ποδοσφαιριστές. Οι πράξεις και τα έργα δείχνουν τη δουλειά των ανθρώπων στην ακαδημία», δήλωσε αρχικά.

Ο ίδιος, σε θητεία 5 ετών έχει πανηγυρίσει συνολικά 4 πρωταθλήματα της Superleague σε Νέους, Εφηβους και Παίδες, γεγονός που δείχνει πως γίνεται εξαιρετική δουλειά
. «Η ακαδημία του Ολυμπιακού πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Εχει ενισχυθεί η ακαδημία από τον πρόεδρο και έχει επενδύσει σε αυτήν. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ δυνατή ακαδημία και θεωρώ ότι δεν μπορεί πλέον κανείς να φέρει θέμα συζήτησης μετά από τόσα πρωταθλήματα αν έχει ο Ολυμπιακός καλή ακαδημία», λέει ο ίδιος.

Για τη συνέχεια: «Η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δυνατή για εμάς και με πιο υψηλούς στόχους. Θέλουμε να προχωρήσουν παιδιά από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα και να εκπαιδεύσουμε πρωτίστως τα παιδιά και όσα απ’ αυτά δεν μπορούν να προχωρήσουν στην πρώτη ομάδα, θέλουμε να προχωρήσουν σε άλλες ομάδες και να αισθανόμαστε περήφανοι με την πορεία τους. Φέτος αποκλειστήκαμε από τη Σαχτάρ στα πέναλτι και η Σαχτάρ έφτασε στον τελικό με την Τσέλσι. Οπότε αυτό δείχνει ότι αν είχαμε περάσει τη Σαχτάρ ίσως να είχαμε καταφέρει να φτάσουμε εμείς στον τελικό».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ