2015-05-20 10:19:01
Φωτογραφία για Δεν άντεξε η Αγγελική: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Νικολούλη...
Δεν βρίσκεται στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και το παραδέχεται Ξαφνικό θρίλερ με την Αγγελική Νικολούλη. Λέτε να έχουμε χωρισμό βόμβα; Δεν αποκλείεται, αφού και η ίδια για πρώτη φορά δείχνει ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και χρειάζεται χρόνο για να ηρεμήσει!

Πριν από λίγες ημέρες τα στελέχη του Alpha συνάντησαν την "Ελληνίδα Μις Μαρπλ" με σκοπό να κλείσουν από τώρα τη συμφωνία για τη νέα σεζόν. Η εκτίμηση προς το πρόσωπο της Αγγελικής Νικολούλη είναι δεδομένη, αφού η εκπομπή της είναι από τις μακροβιότερες της ελληνικής τηλεόρασης και τρελαίνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης. Όμως η απάντηση της Νικολούλη τους πάγωσε, αφού άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο του "διαζυγίου".

Όχι γιατί δεν είναι ικανοποιημένη από τη συνεργασία της με το κανάλι ή θέλει να πάει αλλού με το "Φως στο τούνελ", αλλά είναι πολύ φορτισμένη και κουρασμένη ψυχολογικά από τις υποθέσεις του Βαγγέλη Γιακουμάκη και της 4χρονης Άννυ και όσα μάθαινε από τις έρευνες πριν ακόμα δημοσιοποιηθούν και δεν ξέρει αν θα μπορεί να συνεχίσει και τη νέα σεζόν. "Η ψυχική πίεση είναι τεράστια" παραδέχεται η Αγγελική που "πάγωσε" τους ανθρώπους του Αlpha με την απόφασή της. Πάντως, οι τελευταίοι δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να συνεχιστεί η εκπομπή κι ελπίζουν ότι στο τέλος θα αλλαξουν γνώμη στη Νικολούλη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ